Det sker

Sommer­tilbud

Hver onsdag kl. 18:00 i perioden

Vi kan med glæde tilbyde fri entré til hele museet i sommerperioden – fra og med onsdag den 7.juni til og med onsdag den 30. august mellem kl. 18.00-21.00. Her kan du opleve museet i dit eget tempo og gå med på en gratis omvisning.

Museumsbutikken tilbyder 10% rabat på alle varer onsdag aften, og i Klint Café kan du nyde en treretters menu for kun 200 kr. eller 100 kr. for gæster under 16 år.

Gratis-onsdage starter den 7.juni.

Vi glæder os til at se dig!

Gratis omvisning

Vi tilbyder gratis omvisninger hver onsdag. Kom med på en inspirerende tur rundt i museets forskellige udstillinger, hvor vi vil undersøge ikoniske designgenstande.

Læs mere om vores gratis omvisning.

 

10% i butikken

Der er 10% rabat i butikken hver onsdag aften. Udvalget i butikken håndplukkes, så du finder et unikt sammensat sortiment med fokus på godt dansk og skandinavisk design. Varerne relaterer sig så vidt muligt til vores udstillinger eller forholder sig til dansk designhistorie.

Læs mere om de seneste nyheder fra butikken.

3 retter for 200KR

Tilbagelænet onsdag aften i caféen med 3 retter: Hver onsdag har vi længe åbent med menu for store og små. Menuen skifter fra uge til uge og består af en forret, en hovedret og en dessert samt ost.

Læs mere om Klint Café.