TÆT PÅ SPADESTIK

Mandag den 4. juni kl. 16.00-17.00

Festsalen, Designmuseum Danmark

Tilmeld dig senest d. 28. maj

NY PLADS BYDER BYEN OG MUSEETS GÆSTER IND I EN VERDEN AF DESIGN.

4. juni inviterer vi naboer, gæster og alle interesserede til et ”sneak peak” på museets nye ankomstområde og byens nye plads.

Hen over sommeren begynder en historisk renovering af pladsen foran museumsbygningen i Bredgade, hvor en ny ankomst, udendørs udstillinger og nyt billetsalg åbner området op og inviterer byen ind. Projektet er tegnet af COBE, mens Forenede Stenhuggere arbejder på pladsens historiske udsmykning.

Kom og mød arkitekterne bag og hør om håndværket over en kold forfriskning op til første spadestik.

Program

• Velkommen. Et museum og en plads i forandring: Anne-Louise Sommer, museumsdirektør
  • En ny velkomst og et byrum til byen: Caroline Nagel, project direktor, COBE
  • Fra Rokoko til Robot – om arbejdet med skulpturporten: Martin Gottlieb Hemmsen, stenhuggermester Forenede Stenhuggere