The Bauhaus Project

Tid: 18:00-19:00.

Pris: 150 kr.

Køb billet her

Køb billet her, hvis du har årskort til museet

Billetter kan også købes i døren.

“Celebration of New Music” er en koncert baseret på musik der kommer ud af Bauhaus-bevægelsen og Bauhaus-ugen i 1923.

Trioen The Bauhaus Project består af den svenske folk/jazz sanger og banjospiller Lo Ersare, danske klassisk/eksperimenterende violinist, Cæcilie Balling og norske klassiske accordionist Yngvild Ruud. Baseret på egne bearbejdelser og fortolkninger, præsenterer trioen en koncert på baggrund af komponisterne; Kurt Weill, Satie, Hindemith, Gershwin, Stravinsky, Arnold Shoenberg og Arvo Pärt, som alle enten var en del af Bauhaus-bevægelsen, influeret af den, eller modstander af den.

Koncerten bliver fremført i museets særudstilling Bauhaus #itsalldesign som vil være særligt iscenesat i aftenens anledning. Blandt andet bærer trioen tøj skabt af den danske designer Henrik Vibskov.