TINGENE TALER

onsdag kl. 19:00 den

På Designmuseum Danmark brænder vi for design og vi vil gerne dele vores passion med dig. Derfor inviterer vi til en række helt særlige onsdagsarrangementer, hvor du kan møde design på en ny og levende måde i vores udstillinger.

Rundt omkring i de permanente udstillinger vil du møde museets medarbejdere, der til daglig arbejder med udstillinger, kommunikation, biblioteket og værtsskab. Vi håber, at du har lyst til at komme og høre mere om, hvorfor vi brænder for design – fra Nimbus-motorcykler og Wegner-stole til ikoniske plakater og design der gør verden til et bedre sted. Fortællingerne er ultrakorte og varer ca. 5 minutter og du vælger selv, hvor mange du har lyst til at høre.

Design skal deles. Og på disse onsdage vil du derfor kunne opleve museet helt gratis fra kl. 18.00-21.00.

Vi glæder os til at møde jer.

Praktisk
13. og 27. november + 15. og 29. januar fra kl. 19.00-20.30. Der vil være gratis adgang til museet fra kl. 18.00 på de 4 onsdage.

Programmet for aftenens design-passioner uddeles på museet på de gældende onsdage. Tilmelding er ikke nødvendig, man møder op i forhallen og får et program. Regn dog med, at sætte en times tid af for at få mest ud af besøget.