Fastelavn

søndag kl. 15:00 den

Slå katten af tønden

Kom med til vores festlige fastelavnsarrangement, hvor du kan slå katten af tønden i museets have. Vi hænger tønderne op mellem træerne i Grønnegården, og jagten går ind på titlen som kattekonge og kattedronning.

Kom i dit eget kostume eller lav en fantasifuld maske i vores Designværksted, som har åbent fra kl.13.00 – 15.00. Alle børn er velkomne.

Tøndeslagning starter: kl. 15.00 – 16.00

Meld jer til her

GRATIS BØRNEOMVISNINGER

Designmuseum Danmark tilbyder børneomvisning for museets yngste gæster. Børneomvisningen er målrettet børn i alderen 5 – 10 år.

Søndag d. 3/3 kl. 12.00

Tilmelding er ikke nødvendig, men deltagelse efter først til mølle-princippet.

Japanskinspireret maskeværksted for hele familien

I værkstedet får hele familien chancen for at designe masker med inspiration fra de japanske tsubaer. Vi bruger tekstiler fra Kvadrat i mange farve og karton og pailletter til at lave flotte dyremasker.

Søndag d. 3/3 kl. 13.00 – 15.00

Det koster 20kr. at være med, kræver ingen tilmelding, og deltagelse sker efter først til mølle-princippet.