Læring

Design­skolen

Kontakt og bestil et forløb

Det er ikke muligt at booke vores forløb, da museet er lukket frem til juni 2022.

Læs mere her

Følg os

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

På grund af covid-19 har Designmuseum Danmark måtte fremskyde en stor gennemgribende renovering. Coronakrisen har ændret publikumsbilledet og fundamentet for vores museum, nu og i en lang periode fremover. Derfor vil Designmuseum Danmark og Designskolen fortsat være lukket, og vi igangsætter et stort gennemgribende renoveringsprojekt for at komme stærkt igen.

Projektet, der er finansieret af fondsmidler, vil efter planen blive igangsat snarest muligt. Derfor er museet lukket for publikum frem til juni 2022.

Indtil alt atter bliver normalt, vil vi løbende uploade øvelser, guides og ideer I kan bruge i jeres undervisning og hverdag. Vi samler det hele i vores digitale guide, som I kan tilgå her.

Tilmeld jer også gerne vores nyhedsbrev, så I er først med nyhederne om museet og digitale værktøjer. Tilmeld jer her.

Hvis i har spørgsmål er i meget velkomne til at skrive til undervisningsansvarlig Laura Elkjær på lel@designmuseum.dk

Vi glæder os til at se jer på museet igen.

Jeg kan skabe

Lighthouse Aviation Group vil over en treårig periode støtte Designmuseum Danmarks arbejde med at række ud til sårbare børn og unge.

Læs mere her

Designkursus for lærere

På kurset kommer du igennem forløb inden for forskellige designgenre. Disse kan du overføre direkte til og prøve af i din egen undervisning på skolen.

Læs mere her

Vores pædagogiske praksis

Vi tror på, at den aktive deltagelse er en forudsætning for at skabe læring. Derfor gør vi meget ud af, at skabe de gode rammer for aktive læringsprocesser. Det betyder, at du som elev er meget deltagende og vi sammen skaber et eksperimenterende laboratorie.

Undervisnings­materialer

På designskolen er vi meget optaget af materialer. Materialer har stor betydning for, hvad der kan lade sig gøre i en designproces og de kan inspirere én til at gå nye veje. Vi samarbejder med forskellige virksomheder, der generøst giver os materialer som vi bruger flittigt i hverdagen på Designskolen.

Tak til
KVADRAT
ECCO
FRITZ HANSEN
MONTANA
KORKBYG

Samarbejde og partnerskaber

I 2016 igangsatte vi et pilotprojekt med “Røde Kors Skolen – Skolen På Bakken” målrettet børn og unge med asylstatus. Undervisningen løber over mandage af tre timers varighed og indbefatter besøg på museet, håndværksaktiviteter og værkstedsopgaver. Hensigten med projektet er at give asylansøgerbørnene et læringsrum, der også er et frirum, hvor de får mulighed for at være aktive og deltagende i et inkluderende miljø.

Mere om projektet: Pressearkiv

Designværkstedet

Værkstedet er rammen om Designmuseets undervisning, familieworkshops, udlejning samt en lang række andre aktiviteter.

Se kalenderen for vores familieværksteder hver søndag her