Læring

For lærere og pædagoger

Kontakt:

Kirsten Rotbøll Lassen
Underviser og projektansvarlig for Designskolen
designskolen@designmuseum.dk

Laura Elkjær
Undervisnings- og udviklingsansvarlig
lel@designmuseum.dk

Kære lærere og pædagoger

Vi håber, at I har det godt, trods disse underlige tider.

Museet er midlertidigt lukket på grund af coronavirus og det gælder selvfølgelig også alle vores aktiviteter og undervisning.

Vi ved endnu ikke, hvornår vi kan åbne op for fuldt blus på alle vores aktiviteter igen og afventer, ligesom alle andre i denne tid, regeringens udmeldinger og myndighedernes retningslinjer, som vi selvfølgelig følger.

Indtil alt atter bliver normalt, vil vi løbende uploade øvelser, guides og ideer I kan bruge i jeres undervisning og hverdag. Vi samler det hele i vores digitale guide, som I kan tilgå her:  https://designmuseum.dk/digitalt-guide/

Tilmeld jer også gerne vores nyhedsbrev, så I er først med nyhederne om museet og digitale værktøjer: https://designmuseum.dk/sign-up/

Hvis i har spørgsmål er i meget velkomne til at skrive til undervisningsansvarlig Laura Elkjær på lel@designmuseum.dk

Pas på jer selv og hinanden. Vi glæder os til at se jer på museet igen.

Designprocessen

Giv eleverne indsigt i kendte designklassikere , og lad danske designeres metoder inspirere eleverne i deres eget arbejde.
Designprocessen er udviklet i et samarbejde mellem Gyldendal, Designmuseum Danmark og Kunstmuseet Trapholt.

Find Designprocessen her

 

DESIGNKURSUS FOR LÆRERE Efteråret 2020

På kurset kommer du igennem forløb inden for forskellige designgenre. Disse kan du overføre direkte til og prøve af i din egen undervisning på skolen.

Læs mere her

Tilmeld dig her

Podcast om dansk design

Museet har skabt tre podcast-afsnit om dansk design.

Den byder lytteren på en rejse gennem forskellige perioder og konkrete designobjekter, der giver en forståelse af de kvaliteter, der gør dansk design særlig. Fra de berømte stole fra den gyldne alder til dagens moderne designløsninger, hvor designere bringer vigtige spørgsmål som bæredygtighed og miljøproblemer ind i deres design.

Lyt til den her

 

Designproces og historisk håndværk – kursus for H&D-lærere

Museet udbyder i fællesskab med Vikingeskibsmuseet et inspirationskursus for lærere, der gerne vil binde håndværk og design endnu tættere sammen.

Læs mere her

Praktiske oplysninger inden jeres besøg

Læs mere her (PDF)