Læring

For lærere og pædagoger

Kontakt

Laura Elkjær
Undervisnings- og udviklingsansvarlig
lel@designmuseum.dk

Kære lærere og pædagoger

På grund af covid-19 har Designmuseum Danmark måtte fremskyde en stor gennemgribende renovering. Coronakrisen har ændret publikumsbilledet og fundamentet for vores museum, nu og i en lang periode fremover. Derfor vil Designmuseum Danmark fortsat være lukket, og vi igangsætter et stort gennemgribende renoveringsprojekt for at komme stærkt igen.

Projektet, der er finansieret af fondsmidler, vil efter planen blive igangsat snarest muligt. Derfor er museet lukket for publikum frem til juni 2022.

Indtil alt atter bliver normalt, vil vi løbende uploade øvelser, guides og ideer I kan bruge i jeres undervisning og hverdag. Vi samler det hele i vores digitale guide, som I kan tilgå her.

Tilmeld jer også gerne vores nyhedsbrev, så I er først med nyhederne om museet og digitale værktøjer. Tilmeld jer her.

Hvis i har spørgsmål er i meget velkomne til at skrive til undervisningsansvarlig Laura Elkjær på lel@designmuseum.dk

Vi glæder os til at se jer på museet igen.

Designprocessen

Giv eleverne indsigt i kendte designklassikere , og lad danske designeres metoder inspirere eleverne i deres eget arbejde.
Designprocessen er udviklet i et samarbejde mellem Gyldendal, Designmuseum Danmark og Kunstmuseet Trapholt.

Find Designprocessen her

Podcast om dansk design

Museet har skabt tre podcast-afsnit om dansk design.

Den byder lytteren på en rejse gennem forskellige perioder og konkrete designobjekter, der giver en forståelse af de kvaliteter, der gør dansk design særlig. Fra de berømte stole fra den gyldne alder til dagens moderne designløsninger, hvor designere bringer vigtige spørgsmål som bæredygtighed og miljøproblemer ind i deres design.

Lyt til den her

Designproces og historisk håndværk – kursus for H&D-lærere

Museet udbyder i fællesskab med Vikingeskibsmuseet et inspirationskursus for lærere, der gerne vil binde håndværk og design endnu tættere sammen.

Læs mere her

Praktiske oplysninger inden jeres besøg

Læs mere her (PDF)