Læring

Dagtilbud

Kontakt og bestil et forløb
Det er desværre ikke muligt at booke vores forløb, da museet er lukket frem til foråret 2022.

Læs mere her.

Dialog, fantasi og gode historier er i centrum, når dagtilbud besøger museet. Gennem dialog og øvelser skaber vi et aktivt, legende og involverende rum for børnenes møde med vores genstandsfelt og udstillinger.

Vi lægger stor vægt på, at børnene bliver fortrolige med os og museet, og at de selv får lov at udtrykke sig både sprogligt og kreativt.
Forløbene er målrettede børnenes alderstrin og understøtter gældende læreplanstemaer.

Læs mere om vores pædagogiske profil her

Dyresafari med aben Kay (Aflyst)

Aben Kay bor på museet. Her bor han sammen med en masse af sine dyrevenner, der hver især kan noget, de er rigtig gode til. Men dyrene har gemt sig for Kay. Hjælp ham med at finde dyrene i designet. Tag med Kay på opdagelse, hvor vi styrker børnenes evner til at iagttage og forstå kvaliteterne ved dyrs forskellighed. Det gør vi gennem bevægelse og iagttagelse, så børnene selv kan mærke, hvordan eksempelvis en Myrestol med tre ben holder balancen.
Varighed 2,5 time på Designmuseum Danmark
Målgruppe Børnehavebørn 4-6 år
Max 12 børn 2 pædagoger/pædagogmedhjælpere

Designværkstedet

Designværkstedet danner ramme om al vores undervisning. Værkstedsbygningen blev doneret til os af VILLUM FONDEN i 2012 og er en moderne bygning, designet med henblik på at udvikle undervisning og kreative designforløb.

Praktiske oplysninger inden jeres besøg

Læs mere her (PDF)