Læring

Dagtilbud

Kontakt og bestil et forløb
Vores bookingtelefon har åbent følgnede dage:

Tirsdag: 10.00-12.00
Onsdag: 10.00-12.00
Torsdag: 10.00-12.00

+45 20 75 19 99
booking@designmuseum.dk

Vi skaber dialog og styrker børnenes sproglighed via design og kommer helt tæt på genstande, de kan røre og genkende fra deres nære omgivelser. Det kan være en tandbørste, en kop eller en stol. Alle forløb er skræddersyet til børnenes alderstrin og læringsmål. Og vi lægger stor vægt på, at børnene bliver fortrolige med os og museet, og at de selv får lov at udtrykke sig kreativt med farver og former. Vi står klar til at modtage jer.

Læs mere om vores pædagogiske profil her

 

Dyresafari med aben Kay

Aben Kay bor på museet. Her bor han sammen med en masse af sine dyrevenner, der hver især kan noget, de er rigtig gode til. Men dyrene har gemt sig for Kay. Hjælp ham med at finde dyrene i designet. Tag med Kay på opdagelse, hvor vi styrker børnenes evner til at iagttage og forstå kvaliteterne ved dyrs forskellighed. Det gør vi gennem bevægelse og iagttagelse, så børnene selv kan mærke, hvordan eksempelvis en Myrestol med tre ben holder balancen.
Varighed 2,5 time på Designmuseum Danmark
Målgruppe Børnehavebørn 4-6 år
Max 12 børn 2 pædagoger/pædagogmedhjælpere

Book Forløb

Besøg og udforsk selv

Hvis I vil besøge Designmuseum Danmark med jeres hold eller klasse på egen hånd, skal I altid booke plads i forvejen. Vi har mange besøgende hver dag og vil gerne skabe en god oplevelse for alle vores gæster. Derfor skal alle grupper over 10 personer reservere tid til besøg på forhånd. Send os et forslag til en dato, der passer jer. Så bekræfter vi – og I kan gå på opdagelse i en verden af design:

Forespørgsel

Designværkstedet

Designværkstedet danner ramme om al vores undervisning. Værkstedsbygningen blev doneret til os af VILLUM FONDEN i 2012 og er en moderne bygning, designet med henblik på at udvikle undervisning og kreative designforløb.