Læring

Udskoling

Info

Målgruppe: Udskoling

Varighed: 2,5 timer inkl. værksted

Pris: 950 kr.

Book et forløb her

 

Kontakt

booking@designmuseum.dk

+ 45 40 99 88 33

Telefontid mandag-torsdag 10-12

 

Praktisk

Find praktiske oplysninger inden jeres besøg her

Læs handelsbetingelser ved booking og køb af undervisningforløb her

FREMTID LIGE NU!

Klimaforandringer, begrænsede ressourcer og stigende affaldsproblemer udfordrer designeren til at finde nye veje, tænke i alternative materialer samt finde nye måder at udvikle produkter på. I forløbet FREMTID LIGE NU! får eleverne gennem dialog og praktiske øvelser indblik i, hvordan både designeren, kunstneren og forfatteren forholder sig og stiller spørgsmål til vores fælles fremtid.

 

HVERDAGSDESIGN

I forløbet HVERDAGSDESIGN går vi tæt på forskellige hverdagsdesigns i museets udstillinger. Vi undersøger, hvilke problemer designeren har skullet løse med sit design og hvordan menneskers behov, handle- og forbrugsmønstre spiller ind i designerens arbejdsproces.

 

Vær opmærksom på, at Åben Skole-forløb for københavnske grundskoler kun kan bookes via skriftlig henvendelse til booking@designmuseum.dk. Forløbet er ikke bestilt før man modtager en skriftlig bekræftelse.

Designværkstedet

Designværkstedet danner ramme om al vores undervisning. Værkstedsbygningen blev doneret til os af VILLUM FONDEN i 2012 og er en moderne bygning, designet med henblik på at udvikle undervisning og kreative designforløb.

Model over Designprocessen er udviklet af Undervisningsafdelingen på museet og bruges som et aktivt redskab i museets undervisningspraksis. Modellen kan købes med hjem som plakat til undervisningslokalet som inspiration og redskab hele året.

Find plakaten med designprocessen her – eller find den i museumsbutikken.