Læring

Udskoling

Info

Målgruppe: Udskoling

Varighed: 2,5 timer inkl. værksted

Pris: 950 kr.

Book et forløb her

 

Praktiske oplysninger inden jeres besøg

Læs mere om vores pædagogiske profil

Vi glæder os til at se jer på museet igen! Du kan nu booke vores nye undervisningstilbud, der udbydes fra august 2022.

Vær opmærksom på, at Åben Skole-forløb for københavnske grundskoler kun kan bookes via skriftlig henvendelse til lel@designmuseum.dk Forløbet er ikke bestilt før man modtager en skriftlig bekræftelse.

 

Klimaforandringer, begrænsede ressourcer og stigende affaldsproblemer udfordrer designeren til at finde nye veje, tænke i alternative materialer samt finde nye måder at udvikle produkter på. I forløbet FREDMTID LIGE NU! får eleverne gennem dialog og praktiske øvelser indblik i, hvordan både designeren, kunstneren og forfatteren forholder sig og stiller spørgsmål til vores fælles fremtid.

 

I forløbet HVERDAGSDESIGN går vi tæt på forskellige hverdagsdesigns i museets udstillinger. Vi undersøger, hvilke problemer designeren har skullet løse med sit design og hvordan menneskers behov, handle- og forbrugsmønstre spiller ind i designerens arbejdsproces.

Designværkstedet danner ramme om al vores undervisning. Værkstedsbygningen blev doneret til os af VILLUM FONDEN i 2012 og er en moderne bygning, designet med henblik på at udvikle undervisning og kreative designforløb.