Museet indgår samarbejde med ny ung designer

I dette forår har museets læringsenhed startet et samarbejde med den unge designer Kathrine Barbro Bendixen, som både skal undervise 5. klasses elever fra Skolen på Islands Brygge, samt være gæsteunderviser på museets Designskole. I forløbene skal hun introducere eleverne for nye metoder og har undersøgelse, eksperiment og proces i fokus. Kathrine er desuden lige nu udstillingsaktuel med den gigantiske lys skulptur “Inside Out” lavet af 100 meter tarme fra 8 køer, som kan opleves på museumspladsen.

Eleverne skal arbejde med organiske affaldsprodukters potentialer, når de bliver sat til at undersøge om og hvordan forskellige organiske materialer kan bruges som materiale til formgivning og design af genstande. Eleverne skal arbejde med appelsinskaller og grannåle, for i en proces at finde frem til interessante elementer og potentialer.

Læs mere om Kathrine her.