Om museet

Nyheder og anbefalinger

Ud over udstillinger, events, pressenyt, aktuel undervisning og biblioteksnyheder sker der rigtigt meget på Designmuseum Danmark. Følg med i vores anbefalinger og nyheder om nye tiltag, udgivelser eller lignende, der sætter design på dagsordenen.

Designmuseum Danmark får ny visuel identitet

1. maj 2017

I maj lanceres Designmuseum Danmarks nye visuelle profil. Bureauerne Urgent Agency og Stupid Studio står bag en ny visuel identitet og nyt website til museet.

Læs mere her

 

Ny designfestival lanceres i Danmark den 4. maj

5.  april 2017

En række af de danske designorganisationer er gået sammen om at udvikle en ny og mangfoldig festival for alle designinteresserede, – professionelle, borgere og turister. Ved at samle kræfterne i designbranchen om det fælles initiativ, er det målet at give endnu bedre rammer for dansk design og sætte Danmark og København yderligere på verdenskortet som førende global kunsthåndværk- og designdestination.

Læs mere her

 

Colour Diary of New York - ny film om Margrethe Odgaard

1. marts 2017

Designmuseum Danmark og Louisiana Channel lancerer filmen: “Colour Diary of New York” med den prisvindende danske tekstildesigner Margrethe Odgaard. Dyk ned i den danske designers tekstilunivers.

Læs mere her

Statslig undersøgelse rykker Designmuseet op ad karakterstigen

3. marts 2017

Et stærkt brand, forskningsbaserede udstillinger og en eksplosiv stigning i besøgstallet. Slots- og Kulturstyrelsen giver Designmuseum Danmark flotte karakterer i en ny stor undersøgelse.

Læs mere her

Udbud: Design Destination Denmark

1. februar 2016

Designmuseum Danmark vil sammen med en række designaktører sætte Danmark og København på verdenskortet som førende global designdestination.

Læs mere her

Ny bog: Hvordan fajancer indtog boligindretningen og måltidskulturen i 1600-1800

1. februar 2017

“Fajancer fra Holland, Frankrig og Tyskland 1600-1800” af Ulla Houkjær.

Læs mere her

Ny strategi sætter rammen frem mod 2020

1. januar 2017

Designmuseum Danmark har en vision om at blive hele Danmarks designhukommelse, åbent mod verden. Med den nye Strategiplan 2017-2020 sætter museet retningen for de kommende fire år, hvor særligt 3 indsatsområder: Proces, Ikon og Håndværk sætter markøren for de faglige indsatser de næste år.

Læs og hent Designmuseum Danmarks vision og strategi

Ny publikumsrekord

1. januar 2017

Der er et stort publikum til design. Det viser besøgstælleren fra 2016, hvor 229.179 gæster besøgte Designmuseets udstillinger og videnshus.

Læs mere her

Graphis giver guld til museets årsberetning

1. december 2016

Designmuseum Danmark løb med guldet, da det grafiske magasin GRAPHIS i 2016 afgjorde sin årlige designkonkurrence. Museets årsberetning 2015, designed af Jarl Axel Studio, vandt her guld i kategorien “Annual Reports 2014-2016”.

Læs mere her

Places to see - Ny designguide til hovedstaden

1. oktober 2016

Guiden er blevet til i samarbejde med Wonderful Copenhagen og udleveres til publikum i billetskranken.

Læs mere her