Om museet

Nyheder og anbefalinger

Ud over udstillinger, events, pressenyt, aktuel undervisning og biblioteksnyheder sker der rigtigt meget på Designmuseum Danmark. Følg med i vores anbefalinger og nyheder om nye tiltag, udgivelser eller lignende, der sætter design på dagsordenen.

3 days of design

Det er med stor glæde, at vi trods nedlukning af museet, kan være med under det årlige designevent 3daysofdesign. Museets stensal, med udgang til forpladsen mod Bredgade, danner nemlig ramme om et mini-hub, hvor du kan opleve en installation af SINDROMS, der omdanner rummet til en grøn medidativ oase, hvor du kan komme og blive ‘renset’ for byens larm og mange indtryk.

Her kan du også møde 3daysofdesigns værter, der guider dig til andre events og oplevelser.

Læs mere her. 

DESIGN I BEDSTE SENDETID

10.02.2019

Museet var med da DR1 tidligere på året blændede om for det nye kulturprogram, Danmarks næste klassiker. Museumsdirektør Anne-Louise Sommer var, sammen med den anerkendte designer Kasper Salto, med i dommerpanelet. Sammen udfordrede de fem unge designtalenter, der i foråret dystede om at lave Danmarks næste klassiker. Alle møblerne kan opleves på museet frem til 1.12.2019.

Læs mere her

Lyt til dansk design: Ny podcast

20.06.2019

Museet har i samarbejde med Wonderful Copenhagen‘s Tourism+ Culture Lab og podcastbureauet Kontekst & Lyd skabt tre podcast-afsnit om dansk design. Podcast-serien er på engelsk og henvender sig til de mange internationale besøgende der gerne vil have et lidt bedre kendskab til museets historie, de verdensberømte danske designere og historierne om, hvordan de store pionerer stadig inspirerer i dag.

Læs mere her

Flexibility vandt en Red Dot

16.08.2018

Museets typografi ‘Flexibility’ og kulturdesignbureauet bag museets nye visuelle identitet Urgent.Agency blev hædret ved Red Dot Design Award.

Læs mere her

NY INDGANG TIL DESIGNMUSEUM DANMARK

28.05.2018

København fik i 2018 en ny plads, da Designmuseum Danmark indviede gårdarealet foran museet som et udendørs mødested for københavnere, turister og alle designinteresserede. Museet fik i løbet af sommeren 2018 omlagt den historiske plads mod Bredgade i et projekt, der løfter museets tilgængelighed og skaber et nyt udendørs udstillingsrum og byrum til alle. Pladsen åbnede i november 2018.

Læs mere her