Om museet

Nyheder og anbefalinger

Ud over udstillinger, events, pressenyt, aktuel undervisning og biblioteksnyheder sker der rigtigt meget på Designmuseum Danmark. Følg med i vores anbefalinger og nyheder om nye tiltag, udgivelser eller lignende, der sætter design på dagsordenen.

Lyt til design! Podcast anbefaling

Vi har udvalgt en række forskellige podcasts der omhandler design og kultur på forskellige måder.

Læs mere her

Museumsdirektør Anne-Louise Sommer modtog den 26.05 Ridder af Dannebrogordenen

Anne-Louise Sommer har i sin rolle som direktør for Designmuseum Danmark siden 2011 stået i spidsen for en succeshistorie, med en femdobling af museets besøgstal fra godt 60.000 til over 300.000 gæster årligt og har styrket museets rolle som et internationalt anerkendt og prisvindende museum bl.a. med afsæt i strategien ”Design skal deles”.

Læs mere her

DESIGN I BEDSTE SENDETID

Museet var med da DR1 tidligere på året blændede om for det nye kulturprogram, Danmarks næste klassiker. Museumsdirektør Anne-Louise Sommer var, sammen med den anerkendte designer Kasper Salto, med i dommerpanelet. Sammen udfordrede de fem unge designtalenter, der i foråret dystede om at lave Danmarks næste klassiker. Alle møblerne kan opleves på museet frem til 1.12.2019.

Læs mere her

Flexibility vandt en Red Dot

16.08.2018

Museets typografi ‘Flexibility’ og kulturdesignbureauet bag museets nye visuelle identitet Urgent.Agency blev hædret ved Red Dot Design Award.

Læs mere her