Om museet

Nyheder

Udstillinger, events, pressenyt, undervisning, oplevelser og biblioteksnyheder. Der sker rigtigt meget på Designmuseum Danmark.

Vær altid den første til at høre om anbefalinger, nyheder og nye tiltag, der sætter design på dagsordenen.

Vil du modtage nyheder fra museet direkte i din indbakke, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

NY UDSTILLING PÅ FORPLADSEN

Oplev nordisk keramik i montrene på Designmuseum Danmarks forplads i udstillingen Utopia tur /retur fra den 22. marts til den 11. juni 2023.

Læs mere her

BORIS BERLIN HÆDRES

Hvert år uddeler Statens Kunstfond en hædersydelse til kunstnere, som har bidraget helt enestående til kunst- og kulturlivet i Danmark. Designeren Boris Berlin, som bl.a. står bag vores legendariske stoletunnel, er i år blandt modtagerne.

Læs mere her

TAK FOR HJÆLPEN!

Designmuseum Danmarks museumsdirektør Anne-Louise Sommer siger tusinde tak for hjælpen med at skaffe de nødvendige donationer, så museet kan modtage momskompensation. Det betyder uendeligt meget for os!

Læs mere her

Skattejagt på museet

Tirsdag den 13. september rullede endnu et afsnit af DRs populære ‘Skattejagt på museet’ over skærmen, og denne gang fulgte vi balletdanser Cecilie Lassen og balletmester ved det Kgl. Teater, Nikolaj Hübbes skattejagt i Designmuseum Danmarks store samling af design og kunsthåndværk. Lassen og Hübbe fandt guld i gemmerne og skabte en pop-up udstilling, som kunne opleves på museet i september 2022.

Læs mere her

GRATIS ADGANG FOR UNGE I UGE 37

K7 – SYV DAGES KULTUR

Er du mellem 18 og 27 år? Så husk at du i hele uge 37 får gratis adgang til Designmuseum Danmark samt en lang række museer i hele landet.

Læs mere her

Lyt til design! Podcast anbefaling

Vi har udvalgt en række forskellige podcasts der omhandler design og kultur på forskellige måder.

Læs mere her

Museumsdirektør Anne-Louise Sommer modtog den 26.05 Ridder af Dannebrogordenen

Anne-Louise Sommer har i sin rolle som direktør for Designmuseum Danmark siden 2011 stået i spidsen for en succeshistorie, med en femdobling af museets besøgstal fra godt 60.000 til over 300.000 gæster årligt og har styrket museets rolle som et internationalt anerkendt og prisvindende museum bl.a. med afsæt i strategien ”Design skal deles”.

Læs mere her

DESIGN I BEDSTE SENDETID

Museet var med da DR1 tidligere på året blændede om for det nye kulturprogram, Danmarks næste klassiker. Museumsdirektør Anne-Louise Sommer var, sammen med den anerkendte designer Kasper Salto, med i dommerpanelet. Sammen udfordrede de fem unge designtalenter, der i foråret dystede om at lave Danmarks næste klassiker. Alle møblerne kan opleves på museet frem til 1.12.2019.

Læs mere her

Flexibility vandt en Red Dot

16.08.2018

Museets typografi ‘Flexibility’ og kulturdesignbureauet bag museets nye visuelle identitet Urgent.Agency blev hædret ved Red Dot Design Award.

Læs mere her