Nyheder

Museet er foreløbigt lukket frem til og med den 13.04 på grund af Coronavirus – COVID-19

Information fra Designmuseum Danmark vedrørende Corona-virus

I lyset af den nye situation med udviklingen af Coronavirus – COVID-19 vil museet være lukket midlertidigt for besøgende fra torsdag den 12.03 og vil genåbne tirsdag den 14.04. Det betyder at alle museets udstillinger, café, butik og bibliotek er lukket for gæster i denne periode.

Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje og opdaterer løbende informationer her på websitet.

Gå på opdagelse i vores digitale univers
Selvom vi nu holder midlertidigt lukket, har vi masser af indhold, som vi gerne vil dele med jer. Det har vi samlet i en digital guide med links og henvisninger til, hvor du kan møde os online. Og vi har lagt forskellige materialer ud til inspiration og fri afbenyttelse – fra podcasts, digitale udstillinger og virtuelle ture til kreative opgaver, du kan lave med børnene derhjemme.

Find vores digitale guide her.

Har du nogle spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål ang. guidede ture eller undervisningsforløb læs mere om kontaktinfo her.

info@designmuseum.dk