Museet er foreløbigt lukket på grund af Coronavirus – COVID-19

Information fra Designmuseum Danmark vedrørende Corona-virus

Museet er midlertidligt lukket på grund af Coronavirus – COVID-19. Det betyder at der ikke er adgang til udstillinger, café, butik og bibliotek.

Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje og opdaterer løbende informationer her på websitet.

Gå på opdagelse i vores digitale univers
Selvom vi nu holder midlertidigt lukket, har vi masser af indhold, som vi gerne vil dele med jer. Det har vi samlet i en digital guide med links og henvisninger til, hvor du kan møde os online. Og vi har lagt forskellige materialer ud til inspiration og fri afbenyttelse – fra podcasts, digitale udstillinger og virtuelle ture til kreative opgaver, du kan lave med børnene derhjemme.

Find vores digitale guide her.

Har du nogle spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål ang. guidede ture eller undervisningsforløb læs mere om kontaktinfo her.

info@designmuseum.dk