Om Museet

Strategi Design skal deles

Vores mission er at være hele Danmarks designhukommelse, der kan inspirere, når fremtidens design skal skabes. Vi ønsker med strategien at skabe et videncenter for nye berigende oplevelser. Vi har i mere end 125 år haft som opgave at samle mennesker om godt design og innovativ formgivning. Vores samlinger, arkiver og forskning viser den danske designudvikling i internationalt perspektiv, og vi ønsker med vores Strategiplan 2020 at række ud til et endnu bredere publikum, fordi vi tror på, at alle kan inspireres af fortiden for at tage del i udformning af fremtiden.

Museets nye strategi er i process og bliver annonceret efteråret 2023.

Designmuseum Danmarks Strategiplan 2017 - 2020

Strategien tegner retningen for Designmuseum Danmark i de kommende år frem mod 2020. Strategiplan 2017 – 2020 er blevet til i tæt dialog mellem Designmuseum Danmarks bestyrelse, repræsentantskab, ledelse, medarbejdere og øvrige interessenter.

Hent Strategiplan 2017 – 2020 (PDF)

 

Vision

Vi ønsker at skabe et internationalt førende designmuseum, hvor vi formidler fortællingen om Danmark som designsamfund og designs værdiskabende potentialer.

 

Mission

Vi er med arkiver, bibliotek og samlinger hele Danmarks designhukommelse, der inspirerer, når fremtidens design skal skabes. Vi er både for dem, der arbejder professionelt med design, og alle hvis liv dagligt formes af design og godt håndværk.