Skip to content

Presse

Kontakt kommunikationsteamet
Mille Maria Steffen-Nielsen Smith
Kommunikationschef
+45 93 83 84 15
mms@designmuseum.dk

Lea Bolvig
Presseansvarlig
+45 30 45 67 18
lbo@designmuseum.dk

Adgang
Journalister med gyldigt presse-id har gratis adgang til museet

Velkommen til Designmuseum Danmarks presserum. Her finder du pressemateriale til fri afbenyttelse i forbindelse med omtale af Designmuseum Danmark, museet udstillinger, aktiviteter og samling. Husk at kreditere fotografer, som du finder henvisning til i billedeteksten. Alle andre henvendelser vedrørende brug af billeder rettes venligst til vores kommunikationsteam.

Adgang, fotografering og rettigheder
Journalister med gyldigt presse-id har gratis adgang til museet. Affotografering i museet er tilladt, men kræver særlig tilladelse ved brug af stativ og større kameraer. Anvender du andre billeder eller tekst fra vores website, bedes du henvise til Designmuseum Danmark som kilde. Og er du i tvivl om billederettigheder eller andet kan du altid tage kontakt til en fra kommunikationsteamet. Alle henvendelser angående brug af fotos og tekst til bogudgivelser eller andre kommercielle anvendelser bedes rettes til kommunikationsteamet.

Foto og tekster
Vi samarbejder løbende med mange aktører, virksomheder og designere. Og vi bestræber os altid på at kreditere kilder og ophavsretshavere. Skulle det ske, at vi for enkelte tekster, illustrationer og fotos ikke har kunne finde den retmæssige copyrightindehaver, og såfremt vi på denne måde har krænket ophavsretten, er det sket ufrivilligt og utilsigtet.