Velkommen til presse

Christian Hoyer
Jarl Axel

Hent pressefotos dropbox

Er du journalist eller medie og ønsker at omtale museets udstillinger eller aktiviteter, er du velkommen til at hente pressefotos og tekster til fri afbenyttelse. Husk at kreditere fotografer, som du finder henvisning til i vores fotoarkiv.

Alle andre henvendelser vedrørende brug af billeder rettes venligst til vores kommunikationsteam.

Journalister med gyldigt presse-id har gratis adgang til museet. Affotografering i museet er tilladt, men kræver særlig tilladelse ved brug af stativ og større kameraer.

Anvender du andre billeder eller tekst fra vores website, bedes du henvise til Designmuseum Danmark som kilde. Og er du i tvivl om billederettigheder eller andet kan du altid tage kontakt til en fra kommunikationsteamet.

Alle henvendelser angående brug af fotos og tekst til bogudgivelser eller andre kommercielle anvendelser bedes rettes til kommunikationsteamet.

Fotos og tekster her på sitet
Vi samarbejder løbende med mange aktører, virksomheder og designere. Og vi bestræber os altid på at kreditere kilder og ophavsretshavere. Skulle det ske, at vi for enkelte tekster, illustrationer og fotos ikke har kunne finde den retmæssige copyrightindehaver, og såfremt vi på denne måde har krænket ophavsretten, er det sket ufrivilligt og utilsigtet.
Pressemeddelelse 02.06.2022 Invitation til pressevisning: Designmuseum Danmark genåbner med otte nye udstillinger

Designmuseum Danmark inviterer til pressevisning mandag den 13.06 kl. 11-13.

Pressemeddelelse 06.04.2022 DESIGNMUSEUM DANMARK GENÅBNER EFTER HISTORISK STOR RENOVERING

Efter en toårig renovering er Designmuseum Danmark nu klar med en åbningsdato. Gæster kan se frem til at besøge museet igen fra og med søndag den 19. juni.

Pressemeddelelse 13.09.2021 Designmuseum Danmark vil lancere et nyt udendørs læringsunivers

Kreativ, grøn oase skal trække flere danske besøgende til Designmuseum Danmark og åbne museet endnu mere mod det omgivende samfund. Designmuseum Danmark vil lancere et nyt udendørs læringsunivers, der skal danne ramme om sommerskoler og aktiviteter, der kan samle fremtidens generationer om det gode håndværk.

Pressemeddelelse 25.08.2021 Kom til 3daysofdesign på Designmuseum Danmark

I forbindelse med designfestivalen 3daysofdesign åbner Designmuseum Danmark helt ekstraordinært de første af museets nyrenoverede lokaler i tre dage og byder på talks og udstillingsaktiviteter.

Pressemeddelelse 07.05.2021 Museum bruger krise til nytænkning

Med en flerdobling af publikumstal over en årrække har Designmuseum Danmark været et af Københavns succesrige museer. Nu har museet i Bredgade benyttet kriseåret 2020 til at restaurere bygningerne og nytænke museumsoplevelsen og vil i 2021 bl.a. have fokus på at skabe indhold, der når ud til endnu flere danske gæster ved genåbningen i 2022.

Pressemeddelelse 5.11.2020 DESIGNMUSEUM DANMARKS MUSEUMSBUTIK GENOPSTÅR MIDLERTIDIGT I THIEMERS MAGASIN

Fra lørdag den 7.11 og frem til og med januar 2021 genopstår en flig af Designmuseum Danmark i Københavns hyggeligste boghandel, Thiemers Magasin, smask midt i det charmerende Værnedamsvej-kvarter.

Pressemeddelelse 29.10.2020 DESIGNMUSEUM DANMARK FÅR NY BESTYRELSESFORMAND

Henrik Tvarnø bliver bestyrelsesformand for Designmuseum Danmark. Stig Andersen udtræder efter knap tre år som formand.

Pressemeddelelse 21.08.2020 ABSENT BODIES

Unge nordiske modetalenter stiller spørgsmålstegn ved samtidens kropsidealer i ny udstilling på Designmuseum Danmark.

PRESSEMEDDELELSE 25.06.2020 STOR SATSNING PÅ SAMTIDSDESIGN

Det er med stor glæde, at Designmuseum Danmark kan meddele, at museet er blandt de 29 danske kunstmuseer, der modtager støtte via Ny Carlsbergfondets ekstraordinære pulje til genopretning af kunstmuseerne i lyset af COVID-19.

Pressemeddelelse 13.05.2020 Designmuseum Danmark forventer ikke at genåbne foreløbig

Designmuseum Danmark havde sit hidtil bedste publikumsår i 2019, men nu har coronakrisen slået det ellers så populære museum til hjørne. Det betyder, at det kan komme til at tage et stykke tid, inden museet genåbner.

Pressemeddelelse 12.03.2020 Museet er foreløbigt lukket frem til og med den 13.04 på grund af Coronavirus – COVID-19

I lyset af den nye situation med udviklingen af Coronavirus – COVID-19 vil museet være lukket midlertidigt for besøgende fra torsdag den 12.03 og vil genåbne tirsdag den 14.04. Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje og opdaterer løbende informationer her på websitet.

Pressemeddelelse 27.02.2020 ANNE-LOUISE SOMMER MODTAGER CARL JACOBSENS MUSEUMS­MANDSLEGAT

Onsdag 26. februar blev Ny Carlsbergfondets Kunstpriser uddelt ved fondets årlige prisfest på Ny Carlsberg Glyptotek. Museumsdirektør Anne-Louise Sommer blev her hædret med Carl Jacobsens Museumsmandslegat.

Pressemeddelelse 09.01.2020 Besøgsrekord på Designmuseum Danmark

Ny besøgsrekord: Designmuseum Danmark rundede i 2019 310.000 besøgende. Det gav i 2019 en besøgsfremgang på 12.96 % oven i flere års fremgang, der har bragt museet i top-5 af Københavns mest besøgte museer. Heraf er der bemærkelsesværdigt mange unge, der besøger museet. Alene i 2019 var omkring halvdelen af museets gæster under 30 år, hvilket vidner om at museet er blevet mere populært blandt yngre målgrupper.

Pressearkiv

Her finder ud Designmuseum Danmarks pressemeddelelser fra før 2019.