Velkommen til presse­rummet

Christian Hoyer
Jarl Axel

Hent pressefotos dropbox

Er du journalist eller medie og ønsker at omtale museets udstillinger eller aktiviteter, er du velkommen til at hente pressefotos og tekster til fri afbenyttelse. Husk at kreditere fotografer, som du finder henvisning til i vores fotoarkiv.

Alle andre henvendelser vedrørende brug af billeder rettes venligst til vores kommunikationsteam.

Journalister med gyldigt presse-id har gratis adgang til museet. Affotografering i museet er tilladt, men kræver særlig tilladelse ved brug af stativ og større kameraer.

Anvender du andre billeder eller tekst fra vores website, bedes du henvise til Designmuseum Danmark som kilde. Og er du i tvivl om billederettigheder eller andet kan du altid tage kontakt til en fra kommunikationsteamet.

Alle henvendelser angående brug af fotos og tekst til bogudgivelser eller andre kommercielle anvendelser bedes rettes til kommunikationsteamet.

Fotos og tekster her på sitet
Vi samarbejder løbende med mange aktører, virksomheder og designere. Og vi bestræber os altid på at kreditere kilder og ophavsretshavere. Skulle det ske, at vi for enkelte tekster, illustrationer og fotos ikke har kunne finde den retmæssige copyrightindehaver, og såfremt vi på denne måde har krænket ophavsretten, er det sket ufrivilligt og utilsigtet.

Pressemeddelelse 08/08/2017 Snedkernes Efterårsudstilling 2017

I år er der 40 kreative forslag og løsninger at fordybe sig i på Snedkernes Efterårsudstilling 2017, som er tilbage i den smukt anlagte have Grønnegården på Designmuseum Danmark.

Pressemeddelelse 13.07.2017 Alvar Aalto

Fra d. 25. august frem til d. 21. januar 2018 får publikum chancen for at komme helt tæt på mesterværket Paimio Sanatorium , når Designmuseum Danmark åbner en spotudstilling om Alvar Aaltos revolutionerende hospital.

Pressemeddelelse 11.05.2017 Nyt stort marked sætter fokus på design og bæredygtighed

I weekenden den 20.-21. maj åbner et nyt stort marked i København med fokus på design og bæredygtighed. Her kan du få repareret din ødelagte designerlampe, bytte dine fejlkøbte bukser eller lære, hvordan kunstnere og virksomheder arbejder med genbrugsmaterialer. Entreen er gratis.

Pressemeddelelse 25.04.2017 Danish Design Festival

Ny dansk designfestival præsenterer årets program

Pressemeddelelse 30.03.2017 I AM BLACK VELVET - ERIK MORTENSEN HAUTE COUTURE

En udstilling der går tæt på modeskaberen Erik Mortensen og de håndværksmæssige kraftpræstationer han skabte i sin tid hos de to franske modehuse Pierre Balmain og Jean-Louis Scherrer.

Pressemeddelelse 21.03.2017 Design skaber dialog

I kølvandet på flygtningekrisen har Designmuseum Danmark og Røde Kors-skolen, Skolen på Bakken, startet et samarbejde, hvor asylansøgende børn og unge mødes om design. De to parter mener nemlig, at design kan noget helt særligt i forhold til at skabe dialog og læring på tværs af kultur og sprog.

Pressemeddelelse 23.02.2017 UNFOLDS - DUFT, RØR OG LYT TIL SNEDKERKUNST

Designmuseum Danmark skruer op for sanseindtrykkene i udstillingen UNFOLDS, der viser 25 unikaværker, skabt af nogle af landets dygtigste møbelsnedkere, der alle har arbejdet med kuben som referenceramme. Udstillingen vises i anledning af Møbelsnedkerforeningens 25 års jubilæum.

Pressemeddelelse 14.10.2015 DANSK DESIGN NU

Designmuseum Danmark stiller skarpt på den nutidige danske designscene i den permanente udstilling, Dansk Design Nu. Her kan du gå på opdagelse i et fortættet designunivers – lige fra keramiske superobjekter til hardcore industrielt design – og stifte bekendtskab med det 21. århundredes mest nytænkende, smukke og overraskende danske design.

Pressemeddelelse 10.11.2016 THE DANISH CHAIR

Med udstillingen The Danish Chair viser Designmuseum Danmark et wunderkammer af stole og fortæller historien om, hvordan dansk design blev et internationalt megabrand. Som gæst kan man få et overblik over de mange stoletyper, som tegner billedet af det 20. århundredes danske succeshistorie og det eksporteventyr, som vi kalder Danish Modern.

Pressemeddelelse 11.08.2015 Learning from Japan

Gå på opdagelse i det symbolrige univers, der kendetegner japansk kunst og blive klogere på, hvordan Japan gennem tiden har været en vigtig inspirationskilde for dansk kunsthåndværk og design.