Job

TEAMLEDER TIL SERVICE OG SALG

Om rekrutteringsprocessen

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV.

Send venligst til HR-chef, Henriette Falkenberg hfa@designmuseum.dk
Senest tirsdag den 1.2.2022 kl.12.00.

Brænder du for salg og har du evnen til at skabe de allerbedste gæsteoplevelser? Designmuseum Danmark genåbner juni 2022 og sætter med genåbningen den samlede serviceoplevelse i centrum. Vi søger derfor en teamleder, der kan stå forrest i driften af vores nye butik og modtagelse sammen med os.

Vi vægter et sikkert kommercielt blik og højt serviceniveau – og leder efter den helt rette kollega, der har erfaring med at drive butik og kan skabe den bedste gæsterejse med stabilitet og god frontledelse.

Designmuseum Danmark lukkede i 2020 for at gennemføre en omfattende bygningsrenovering, da corona ramte første gang. Når vi genåbner, er det med ambitionen om igen at være hele Danmarks designmødested, med en helt ny modtagelses- og butiksprofil, hvor samarbejder og kommissionsaftaler nytænkes. De nye rammer skal forlænge museums- og designoplevelsen og over tid udvikles til en besøgsattraktion i sig selv, hvor både lokale, industri, branche og designinteresserede fra Danmark og hele verden har lyst til at komme igen og igen.

Dine arbejdsopgaver
Som teamleder har du ansvar for at lede vores modtagelsesteam og salgsområde. Ud over at servicere gæster, sikre optimal vagtplanlægning og engagere de nye frontmedarbejdere, der står for salg, service og opsyn, er det dit ansvar at videreudvikle butikken og sørge for et inspirerende udvalg på hylderne. Første fokus bliver at rekruttere det helt rigtige frontteam og gennem det første år at teste, udvikle og afprøve vores nye modtagelses- og butiksformat.

Vi forventer, at du:

  • Går forrest i salg og kundeservice i butik og billetsalg – og selv deltager aktivt på gulvet
  • Kan motivere, inddrage og oplære vores kommende frontmedarbejderne
  • Kan skabe en robust og salgsklar butik – med økonomisk optimering og kvalitetssikring
  • Kan indgå i forretningsudvikling af området, så de kommercielle zoner udvikles i takt med museets relancering – og arbejde med kundeoplevelser, butiksevents og videreudvikling af vores webshopsalg.

Din profil
Du har dokumenteret erfaring med service og salg som butiksansvarlig fra servicebranchen, detailhandel, kulturområdet eller anden relevant kommerciel erfaring. Du kan arbejde med indkøb og kommissionsaftaler – og formår at formidle Designmuseets brand i butikkens vareudvalg – med et skarpt øje for målgrupper og salg.

Du elsker at være på gulvet og møde vores gæster, og ser det som en vigtig del af hverdagen selv at betjene museets gæster. Du kan skabe optimale flow i styring af salg, lager og vagtplan – sammen med vores økonomienhed – og sikre løbende tilpasning til optimal drift. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig, men du er en dygtig købmand, fleksibel og løsningsorienteret. Du har et ekstraordinært servicegen, kan skabe begejstring på gulvet, og mestrer det gode samarbejde i et hus med mange passionerede medarbejdere, gæster og samarbejdspartnere.

Vi arbejder i Navision, Galaxy-POS, WooCommerce og forskellige booking- og vagtplansystemer. Du behøver ikke kende dem alle, men du har arbejdet med både økonomi-, POS- og vagtplansmoduler.

Vi tilbyder
En fast stilling på 37 timer/ugl. i gennemsnit.
Vi skal nå langt, men du står ikke alene. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med museets udviklingschef (som du refererer til), økonomienhed og HR samt resten af museets værts- og vagtteam, som også kommer på plads i løbet af foråret 2022.

Du vil indgå i bemandingen af butik og billetsalg efter behov, 1-2 dage/ ugl.
Arbejdstiden er fordelt på museets åbningsdage, herunder 2 månedlige weekender og helligdage.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning (1 A4 side) samt CV.
Send til HR-chef: Henriette Falkenberg: hfa@designmuseum.dk

Ansøgningsfrist 1.2. 2022 kl. 12.00
Samtaler holdes løbende. Opstart 1.3. 2022 eller snarest muligt.

Ansættelsesvilkår
Løn efter aftale baseret på Industriens Overenskomst (Oplevelsesindustrien).

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Kristian Rise, 2232 6331, kri@designmuseum.dk