THIEMERS MAGASIN & DESIGN­MUSEUM DANMARK

Mandag-fredag: 10-18
Lørdag: 10-16
Søndag: 12-16

Fra lørdag den 7. november og frem til og med januar 2021 genopstår en flig af Designmuseum Danmark i Københavns hyggeligste boghandel, Thiemers Magasin, smask midt i det charmerende Værnedamsvej-kvarter.

Du kan få en lille dosis af vores museumsbutik, der indtager et hjørne af den legendariske delikatesseboghandel Thiemers Magasin i Tullinsgade 24. Her kan du fra lørdag den 7. 11. og frem til og med januar 2021 købe et eksklusivt udvalg af håndplukkede varer fra museumsbutikken samt museets egen kollektion af plakater, papirvarer, bøger, muleposer mm.

Ud over udvalgte designere og kunsthåndværkere, vil man vil museets medarbejdere i løbet af december hjælpe med i Thiemers Magasin på udvalgte dage, hvor man kan få en snak om museets ombygning, genåbning og omfattende relancering – hen over gaveindpakningen. Hold øje med programmet, der annonceres løbende.

Med et Designmuseum Danmark årskort kan man få 10 % rabat i butikken.

Mød Designeren

Designmuseum Danmark og Thiemers Magasin inviterer i hver uge i november og december, designere og kunsthåndværkere til at præsentere egne unikaprodukter i pop-up butikken.

Søndag 15/11 kl. 11.00-13.00: Få unikasignatur af  Lena Nicolajsen

Søndag 22/11: Mini-Talk med Anne Brandhøj

Søndag 29/11: Mød designer Øivind Slaato kl. 14.00. Få 20% rabat på Øivinds Shade-lampe.
Køb en kop kaffe, få en snak og find din særlige julegave.

Søndag 06/12: Mød museumsdirektør Anne-Louise Sommer og designer Marie Hugsted kl. 14.00. Marie har skrevet ”Den lille bog om design”, der formidler designernes arbejde med problem, proces og produkt i øjenhøjde med børn. Hør de 2 i en lille talk over en kop kaffe og få en snak.

Søndag 13/12: Mød designerne Hvass&Hannibal kl. 14.00
Køb en kop kaffe, få en snak og find din særlige julegave.

Søndag 20/12: Mød museumsdirektør Anne-Louise Sommer kl. 14.00. Få signeret bogen “Finn Juhls Akvareller” eller pakket din julegave ind af Anne-Louise. Få en snak om museets arbejde, planer og fremtid.

Særtilbud

Uge 46: 10% på Studio Arhøj. Vi fejrer åbningen af Studio Arhøj nye keramik- og designstudie i Skindergade, downtown København!

Uge 47: La Monie caps –Fra onsdag den 18. november: Nørrebro-based modebrand La Monie designer-caps i kvadrat tekstiler. Flere farver: Kun 250 kr.

Uge 48: 20% på blokke, postkort, notesbøger, blyanter, plakater, muleposer fra Designmuseets linje.

20% rabat på alle Øivind Slaatos Shadelamper. Leveringstid 1-2 dage.

Uge 49: Begrænset antal Salami-Vibs og muleposer af designer Henrik Vibskov.

Vær blandt de få, der får fingre i Vibskov limited edition labcoats, designet for Designmuseum Danmark. Og tag 6
farveblyanter i museets farvepalette med i lommen.

Gå farve amok i Vibskov strømper. Vi har udvalgt en serie af dame- og herre-designs: 1 par 150kr., 2 par: 275kr.
Perfekt til adventsgave.