THIEMERS MAGASIN & DESIGN­MUSEUM DANMARK

Mandag-fredag: 10-18
Lørdag: 10-16
Søndag: 12-16

Frem til og med januar 2021 genopstår Designmuseum Danmarks butik som pop-up i Københavns hyggeligste boghandel, Thiemers Magasin, smask midt i det charmerende Værnedamsvej-kvarter.

Du kan få en lille dosis af vores museumsbutik, der indtager et hjørne af den legendariske delikatesseboghandel Thiemers Magasin i Tullinsgade 24. Her kan du fra lørdag den 7. 11. og frem til og med januar 2021 købe et eksklusivt udvalg af håndplukkede varer fra museumsbutikken samt museets egen kollektion af plakater, papirvarer, bøger, muleposer mm.

Ud over udvalgte designere og kunsthåndværkere, vil man vil museets medarbejdere i løbet af december hjælpe med i Thiemers Magasin på udvalgte dage, hvor man kan få en snak om museets ombygning, genåbning og omfattende relancering – hen over gaveindpakningen. Hold øje med programmet, der annonceres løbende.

Med et Designmuseum Danmark årskort kan man få 10 % rabat i butikken.