Job

UNDERVISNINGS- OG UDVIKLINGS
MEDARBEJDER
(DELTID)

Kan du udvikle og levere undervisning og formidling, der får børn og unge til at brænde for design? Har du erfaring med museumsundervisning og elsker du selv at være på gulvet? Kan du sige ja til dette, er det måske dig vi leder efter.

Om jobbet
Som undervisnings- og udviklingsmedarbejder bliver du en uundværlig brik i museets undervisningsafdeling. Din primære opgave bliver at varetage museets daglige undervisningspraksis samt indgå i udviklingsprocesser i forbindelse med nye undervisningsindsatser. Vi udbyder forløb og undervisning alle hverdage til alle grundskolens trin samt dagtilbud og ungdomsuddannelser.

På Designmuseum Danmark vægter vi undervisning og formidling højt, og i vores undervisningsforløb arbejder vi praksisorienteret og med pædagogiske greb og metoder, der sikrer en vedkommende og inkluderende undervisning. Vi kobler altid museets udstillinger og genstandsfelt med elevernes egne skabende designprocesser i museets designværksted.

Din profil
• du underviser i håndværk og design og/eller du har en designfaglig baggrund kombineret med en solid pædagogisk/didaktisk grundfaglighed
• du brænder for at udvikle og praktisere inspirerende og inkluderende designundervisning til børn og unge
• du er en dygtig formidler og har erfaring med at undervise både børn og unge i design og designprocesser
• du er meget gerne praksisfaglig og har et indgående kendskab til design, materialer og håndværk
• du trives godt i et miljø, hvor elevernes skabende processer vægtes højere end færdige produkter
• du elsker at møde mange forskellige elever og tager imod alle med samme overskud
• du er struktureret og kan selvstændigt drifte og organisere et designværksted med mange daglige aktiviteter
• du er en udpræget holdspiller og ikke bleg for at give et nap med andre steder i huset, når der er ekstra travlt
• du er omstillingsparat og trives godt med nye opgaver og udfordringer i det daglige, og er samtidig også god til rutineopgaver

Vi tilbyder
Som undervisningsmedarbejder bliver du en del af et spritnyt Designmuseum Danmark, der efter to års nedlukning åbner dørene igen til juni 2022. Museet har været gennem en gennemgribende renovering og transformation og at komme med på holdet netop nu er en enestående chance for at være med til at kickstarte og præge museets undervisningspraksis 2.0.

Du bliver en del af museets dedikerede kommunikations- og undervisningsteam, hvor kollegial sparring, samarbejde og engagement vægtes højt. Og som kendetegnes af, at der ikke er langt fra ide til handling. Du vil få en grundig oplæring i Designmuseum Danmarks undervisningspraksis og faciliteter samt grundige introduktioner til museets genstandsfelter og udstillinger.

Stillingen er deltid (ca. 25 timer om ugen) og er en etårig projektstilling med mulighed for forlængelse.

Ansøgning
Send en kort ansøgning (max 1 A4-side) og CV (max 1 A4-side) til HR-chef Henriette Falkenberg på hfa@designmuseum.dk og skriv ”undervisnings- og udviklingsmedarbejder” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist mandag den 25.04.2022 senest kl. 12.00. Samtaler afholdes i uge 18+19.

Stillingen ønskes besat fra 1.08.22.

Spørgsmål til stillingen stilles til undervisnings- og udviklingsansvarlig Laura Elkjær på tlf. 22636123 eller mail lel@designmuseum.dk