Bibliotek

Velkommen

Biblioteket er lukket frem til starten af 2022.

Designmuseets bibliotek skal overgå til et nyt bibliotekssystem. Det betyder, at vi i perioden frem til 1. april ikke besvarer henvendelser og forespørgsler samt ikke sender bøger ud til dit lokale bibliotek via www.bibliotek.dk.

Vi glæder os til april, hvor det bliver muligt at bruge vores nye brugervenlige bibliotekssystem, og vi igen kan sende vores bøger ud til landets biblioteker – hvis forholdene tillader det.

Åbningstider
Midlertidigt lukket frem til primo 2022

Kontakt biblioteket
+45 40998803
bib@designmuseum.dk

Følg os på Facebook

Søg i Biblioteket og tjek din lånerstatus

 

Designmuseets bibliotek er Nordens største inden for design og kunsthåndværk. Det er offentligt og åbent (gratis) for alle og er museumsbibliotek, forskningsbibliotek samt hovedfagbibliotek i det danske biblioteksvæsen.

Bibliotekets formål er at stille viden, information og dokumentation om kunsthåndværk og design til rådighed. Biblioteket skal inspirere til udvikling af ny formgivning og være kilde til forskning i formgivning, design- og kunsthistorie.

Søg i biblioteket

Designmuseets bibliotek er Nordens største forskningsbibliotek inden for områderne design, kunsthåndværk, kunstindustri, grafisk design og produktdesign samt Asiens kunst. Biblioteket består af tre afdelinger: Bogsamlingen, Arkiv for Dansk Design og Plakatsamlingen.

Biblioteket er et offentligt, landsdækkende bibliotek. Alle er velkomne.

Søg i vores samlinger, bøger og tidsskrifter

Bliv låner

Det er nemt at blive låner på Designmuseum Danmarks Bibliotek. Her kan du læse om hvordan. Og om alt det, du får adgang til:

Bliv låner og brug biblioteket

I fokus: nyheder, tips og inspiration

Her kan du bl.a. finde nyheder fra biblioteket, anbefalinger af bøger og små artikler om skatte i bibliotekets samlinger:

I fokus

Ressourcer: Modeguide

Vi viser vej i moden. Vi har samlet viden og ressourcer om modefeltet. Få et hurtigt overblik:

Brug bibliotekets modeguide

”Et af de vigtigste biblioteker i verden"

– Michael Sheridan, arkitekt og designforsker (Politiken, 22. 9. 2013)