Besøg os

Børn & familier

Design er skabt for at blive brugt, set og rørt. Vi tilbyder en verden af design, et åbent læringsmiljø, events, guidede ture i øjenhøjde, designworkshops og en grøn have for alle. Vi ønsker at være et godt udflugtssted og et kreativt værksted for både store og små.

På Designmuseum Danmark er der mange muligheder for at slippe fantasien og nysgerrigheden løs. Hver søndag og i skoleferier er Designværkstedet åbent for alle, der vil lære at arbejde med design og kreativ formgivning. Du kan også gå til design, hvor du i mødet med undervisere og designere går hands-on til design.

Vinterferie og fastelavn

Designmuseum Danmark byder på en række sjove aktiviteter i vinterferien. Tag familien, kæresten eller vennerne med på en af vores gratis omvisninger, eller kom og slå jer løs i vores maskeværksted.

Læs mere her

DESIGNSØNDAG FOR BØRN

Klokken 12.00 – 16.00 hver søndag

Gå på opdagelse i en verden af design og slip kreativiteten løs i vores familieværksted, når Designmuseum Danmark tilbyder aktiviteter i børnehøjde hver søndag.

Museets yngste gæster kan sammen med deres familier tage med på børneomvisning, når vi sammen udforsker museets udstillinger. Her gemmer sig historier om sjove inspirationskilder og finurlige historier, som ikke kan ses med det blotte øje. Efterfølgende åbner vi op for vores familieværksted, hvor børn og voksne kan udfolde sig kreativt. Her laver vi alt fra masker, julepynt, japanske vifter til stole-modeller og det er kun fantasien der sætter grænser.

Kl. 12.00: Børneomvisning

Kl. 13.00 – 16.00: Familieværksted

Praktisk information
Det er gratis at deltage i børneomvisningen, når entreen er betalt. Tilmeldingen foregår i billetsalget på selve dagen. Omvisning er målrettet børn i alderen 5-10 år. Familieværkstedet er fra 5 år og koster 20 kroner pr. person. Det er også muligt at benytte sig af familieværkstedet uden at besøge museet.

Design to go

Vi tilbyder vores gæster med børn et lille startsæt. Leg dig rundt på Designmuseet med kort og opgaver. Vi udleverer sættet som jeres start på et godt besøg.

Gratis adgang

Husk at børn og unge under 26 år har gratis adgang til Designmuseum Danmark.

Se priser og åbningstider

Familieværksted

Fra designproces, mode, stole og legetøj til pop-design: Vi inviterer børn fra 5 år til kaste sig ud hands-on med design i vores familieværksted. Arbejd kreativt og praktisk med materialerne og processen og få dit eget lille produkt med hjem.

Vi viser små film, billeder og skaber altid en god værkstedsstemning, hvor alle er velkomne.

Se kalenderen for næste temaværksted

Gå til design i fritiden

Vidste du, at Designmuseum Danmark har sin helt egen designskole? Her kan børn, unge og voksne gå til design i fritiden og arbejde kreativt i vores specialindrettede værkstedsbygning. Vi starter nye hold to gange om året og holder sommerskoler.

Læs mere om Designmuseets Designskole

Design på skemaet

Tag din lærer eller favoritvoksne med til design. Designmuseum Danmark tilbyder daginstitutioner, skoler og andre uddannelsesinstitutioner en bredde af undervisningstilbud. Altsammen med afsæt i museet og vores Designværksted.
Læs om vores forskellige undervisningspakker til alle trin:

Fra børnehave til ungdomsuddannelser

Puslefaciliteter og amning

Helt små børn er også meget velkomne på museet. Der er puslefaciliteter ved toiletterne i forhallen, og det er tilladt at amme overalt på museet. Af hensyn til museets sikkerhed er det ikke tilladt at medbringe egne barne- og klapvogne i udstillingsområderne. I informationen kan du låne en paraply-klapvogn.

Find mere praktisk information

Mad for børn

Vores café har børneretter, og vi tilpasser gerne alle menuer til børn. Vi har højstole til børnene og direkte adgang til museets have. I sommerhalvåret kan medbragt mad nydes udendørs i haven uden for caféens serveringsområde.

Se den aktuelle menu i museets café