Besøg os

Omvisninger & grupper

Kontakt
booking@designmuseum.dk
Vi svarer inden for tre hverdage.

Bookingtelefonen er åben onsdag
og torsdag kl. 10.00-16.00.
+45 20 75 19 99

Priser
På dansk: kr. 1.000 + entré.
Weekend: kr. 1.100 + entré.
Uden for åbningstid: særpris.

På engelsk: kr. 1.100 + entré.
Weekend: kr. 1.200 + entré.
Uden for åbningstid: særpris.

 

Entré betales ud over omvisningen.
Se vores entrépriser

En privat omvisning på Designmuseum Danmark er et oplagt udflugtsmål. Kom tæt på museet udstillinger ved at booke en af vores mange spændende omvisninger og få mere ud af jeres besøg. Omvisninger varer 60 minutter og er for grupper op til 30 personer. Se hvilke forskellige omvisninger vi tilbyder nedenfor på siden.

Book og betal din omvisning og entre allerede nu

Hvis I ønsker en omvisning til en gruppe på mere end 30 personer, af længere varighed eller uden for åbningstid bedes I kontakte os på mail eller telefon. Henvend jer på mail eller telefon, så finder vi et forløb, der passer til jeres behov.

Creme de la creme

Omvisning – 60 min: Oplev Designmuseum Danmarks eksklusive udvalg af internationale mesterværker fra museets samlinger hvoraf mange sjældent eller aldrig før har været vist. Turen omfatter markante pionærværker inden for kunst og design samt de skjulte historier om mesterværkerne og kunstnerne bag.

Læs mere om ‘Creme de la creme’

Book omvisning

The Danish Chair

Omvisning – 60 min: Kom med ombord i et wunderkammer af stole. Vi fortæller historien om, hvordan dansk design blev et internationalt megabrand. Men hør også hvordan den ikoniske stol er “An international affair”, hvor international inspiration flyder frit i stolens udviklingshistorie fra fortidens Japan til modernismens funktionalitet og videre til i dag.

Læs mere om The Danish Chair

Book omvisning

 

Dansk Design Nu

Omvisning – 60 min: Kom tæt på de danske designere og hør mere om hvilke tendenser og temaer, der karakteriserer dansk i det 21. århundrede. Dansk Design Nu præsenterer et rigt udvalg af nutidigt dansk design inden for hele spektret: møbler, produktdesign, grafisk design, mode og design i det offentlige rum.

Læs mere om Dansk Design Nu

Book omvisning

Learning From Japan

Omvisning – 60 min: Designmuseum Danmark har en enestående samling af japansk kunst. Museet har igennem de seneste 125 år indsamlet japansk kunst til inspiration for danske kunsthåndværkere og designere. Kom med på en rejse gennem udstillingen og bliv klogere på, hvad dansk kunsthåndværk og design har lært af den japanske tradition.

Læs mere om Learning from Japan

Book omvisning

Designikoner

Omvisning – 60 min: Hvad er et designikon? Og kan en opvaskebalje også være et ikon? Kom med på en spændende tur rundt i museets forskellige udstillinger, hvor vi vil undersøge forskellige designikoner. Se eller gense Mågestellet, hør historien bag PH5-lampen og find ud af, hvordan flere ikoner har fået deres status.

Book omvisning

Mode & Tekstil

Omvisning – 60 min: Tag med på en spændende rejse ind i historien om mode og tekstiler – fra hedebosyninger og hårsilkebroderier til Haute Couture. På denne guidede tur vil vi fokusere på nogle af de mange sjove og finurlige objekter i udstillingen og se på de forskellige kropsidealer og tendenser igennem tiden.

Læs mere om Mode & Tekstil

Book omvisning

Gratisomvisninger: onsdag og søndag

Hver onsdag og søndag tilbyder vi gratis omvisninger på dansk og engelsk.
Tilmelding er ikke nødvendig, men kom i god tid. Omvisningen er gratis, når entréen er betalt.

Se kalenderen: Det sker

Gratis Børneomvisninger

Designmuseum Danmark tilbyder børneomvisning for museets yngste gæster. Kom med på opdagelse på museet, hvor vi introducerer til design i børnehøjde og får indblik i, hvordan kendte designere som blandt andre Arne Jacobsen og Kaare Klint brugte naturen i deres designtænkning.

Lære mere her

Fra omvisning til undervisning

Er I en skoleklasse eller daginstitution, så er der flere måder at komme tæt på museets designviden.

Se vores undervisningsforløb på alle trin: Fra børnehaver til ungdomsuddannelser

Grupper på egen hånd

I er naturligvis også velkomne til at besøge os på egen hånd. Vi har mange besøgende på museet og vil gerne skabe en god oplevelse for alle vores gæster. Derfor skal alle grupper over 10 personer reservere tid til besøg på forhånd for at undgå ventetid.

Send os et forslag til en dato, der passer jer. Så bekræfter vi:

Forespørgsel