Besøg os

Guidede ture & grupper

Praktisk
En guidet tur varer ca. 50 minutter og har plads til 30 personer. Entré betales ud over turen.

Se vores entrépriser her

Book og betal din tur her (min. 14 dage før jeres besøg).

Priser
Alle guidede ture koster 1.200 DKK

Kontakt
booking@designmuseum.dk
+45 20 75 19 99 (midlertidligt lukket).
Skriv venligst til email-adressen ovenfor eller ring til hovednummeret:
+45 33 18 56 56.

 

Book en guidet tur på Designmuseum Danmark og få en helt unik oplevelse. På vores ture kommer I på en spændende rejse i museets udstillinger med en af vores designguider og kommer helt tæt på en verden af design.

Vi tilbyder guidede ture indenfor en række forskellige temaer. Se hvilke ture vi tilbyder nedenfor på siden.

Book og betal din tur og entre allerede nu

Hvis I ønsker en guidet tur til en gruppe på mere end 30 personer bedes I kontakte bookingen på mail eller telefon.

NIGHT FEVER: DESIGNING CLUB CULTURE 1960-TODAY

Guidet tur: ca. 50 min. 

Oplev en helt ny måde at tænke design på i natklubbens fascinerende univers, hvor der eksperimenteres med alt fra arkitektur, interiør, mode og grafisk design. Hør mere om, hvordan natklubben som fænomen har dannet ramme om oprør, kulturelle normer og har været rum for eksperimenter.

Læs mere om Night Fever.

Book en guided tur

 

The Danish Chair

Guidet tur: ca. 50 min
Kom med ind i et wunderkammer af stole. Vi fortæller, hvordan dansk design blev et internationalt megabrand. Hvordan den ikoniske stol er “An international affair”, og hvordan international inspiration flyder frit i stolens udviklingshistorie fra fortidens Japan til modernismens funktionalitet og videre til i dag.

Læs mere om The Danish Chair

Book en guided tur

 

Dansk Design Nu

Guidet tur: ca. 50 min
Kom tæt på de danske designere og hør mere om hvilke tendenser og temaer, der karakteriserer dansk design i det 21. århundrede. Dansk Design Nu præsenterer et rigt udvalg af nutidigt dansk design inden for hele spektret: møbler, produktdesign, grafisk design, mode og design i det offentlige rum.

Læs mere om Dansk Design Nu

Book en guided tur

Designikoner

Guidet tur: ca. 50 min
Hvad er et designikon? Og kan en opvaskebalje også være et ikon? Kom med på en spændende tur rundt i museets forskellige udstillinger, hvor vi vil undersøge forskellige designikoner og finder ud af, hvordan flere ikoner har fået deres status.

Book en guided tur

Gratis guides og familieture

Hver onsdag og søndag tilbyder vi gratis ture på dansk og engelsk. Og søndage går vi på opdagelse på museet, hvor vi introducerer til design i børnehøjde i vores familietur for museets yngste gæster. Tilmelding er ikke nødvendig, men kom i god tid. Gratis, når entréen er betalt.

Se Kalenderen

Få design mellem fingrene i vores undervisning

Er I en skoleklasse eller daginstitution, så er der flere måder at komme tæt på museets designviden – og få design mellem fingrene.

Se vores undervisningsforløb på alle trin: Fra børnehaver til ungdomsuddannelser

Grupper på egen hånd

I er naturligvis også velkomne til at besøge os på egen hånd. Vi har mange besøgende på museet og vil gerne skabe en god oplevelse for alle vores gæster. Derfor skal alle grupper over 10 personer reservere tid til besøg på forhånd for at undgå ventetid.

Book en gruppe