Besøg os

Museums­butikken

Kontakt

Butikken har lukket ligesom resten af museet. Besøg vores webshop indtil vi er tilbage

På grund af covid-19 har Designmuseum Danmark måtte fremskyde en stor gennemgribende renovering. Coronakrisen har ændret publikumsbilledet og fundamentet for vores museum, nu og i en lang periode fremover. Derfor vil Designmuseum Danmark fortsat være lukket, og vi igangsætter et stort gennemgribende renoveringsprojekt for at komme stærkt igen.

Projektet, der er finansieret af fondsmidler, vil efter planen blive igangsat snarest muligt. Derfor er museet lukket for publikum frem til primo 2022.

Indtil alt atter bliver normalt, vil vi løbende uploade øvelser, guides og ideer I kan bruge i jeres undervisning og hverdag. Vi samler det hele i vores digitale guide, som I kan tilgå her.

Tilmeld jer også gerne vores nyhedsbrev, så I er først med nyhederne om museet og digitale værktøjer. Tilmeld jer her.

Pas på jer selv og hinanden. Vi glæder os til at se jer på museet igen.

Ny webshop

Nu kan du endelig shoppe butikkens flotte plakater, hjemme fra din sofa! Vi har åbnet en helt ny webshop, hvor du kan købe vores ikoniske udstillingsplakater, som Bauhaus #Itsalldesign og Learning from Japan. Udvalget i webshoppen håndplukkes med fokus på godt dansk og skandinavisk design – og vil vokse meget mere de kommende uger, mens vi venter på at se jer alle igen.

Besøg webshoppen her