Besøg os

Museums­butikken

Kontakt butikken
+45 20 69 73 76
shop@designmuseum.dk

Åbningstider
Tirsdag-søndag: kl. 10.00 – 18.00
Onsdag: kl. 10.00 – 21.00
Mandag: Lukket

Gratis adgang

I museets åbningstid er der altid gratis adgang til butikken, som ligger mellem Klint Café og udstillingerne. Udvalget i butikken håndplukkes, så du finder et unikt sammensat sortiment med fokus på godt dansk og skandinavisk design. Varerne relaterer sig så vidt muligt til vores udstillinger eller forholder sig til dansk designhistorie.

Plakat: Learning from Japan

Udstillingsplakat lavet til særudstillingen ‘Learning from Japan’
Designer: Studio Claus Due
Størrelse: A1
Pris: 80 kr.

Muleposer: Designmuseets Logo

Pris: 80 kr.
 

Bog: Den Danske Stol

Bogen er skrevet af Christian Holmsted Olesen, udstillings- og samlingschef på museet.

Pris: 349 kr.

Pantone drikkeflaske

Pris: 150 kr.

Bøger

New Wave Clay: 299 kr.
Complete Pattern Directory: 349kr.
New Nordic Colour: 249 kr.

Muleposer: Designmuseets Logo

Pris: 80kr.

Curator’s choice

Vi har bedt museumsinspektør og kurator på Creme de la Creme-udstillingen Anne Cathrine Wolsgaard Iversen om at pege på sin bedste anbefaling fra butikken:

Jeg vil anbefale museets bestandskataloger. Det er en serie på i alt 8 bøger, der gør læseren klogere på sølv, keramik, glas, fajance og billedvævning. Katalogerne er skrevet af eksperter i et godt og læseværdigt sprog, og de er fyldt med lækre fotos. Pris: 349 kr.

Køb bestikket fra restaurant 108

Restaurant 108 og Table Noir har sammen udviklet en bestikserie til den anmelderroste restaurant på Strandgade 108 i København. Serien kan nu kan købes i Designmuseum Danmarks butik som et af de eneste steder i Danmark. Bestikket vil snart indgå i museets permanente udstilling Dansk Design Nu

To sæt: 1699,00 kr. 

To nye udgivelser om dansk keramik og europæisk fajance

To nye udgivelser sætter fokus på museets samlinger: “Dansk Værkstedskeramik 1950-2010” og “Fajancer fra Holland, Frankrig og Tyskland 1600-1800”. De to udgivelser viser vej til dele af museets fantastiske samlinger, der nu for første gang vises i samlede overblik. Pris: 349 kr.

Køb kataloget her

Playful - Ny grafisk linje

Tag museets farver med hjem. Med Designmuseum Danmarks nye visuelle profil introducerer vi en helt ny grafisk serie i bl.a. postkort, plakater og notesbøger. Køb serien i butikken.
Pris: 3-pak af notesbøger: 69 kr.

Finn Juhl på plakaten

Vi har genoptrykt et udvalg af Finn Juhls akvareller som plakater og postkort. De kan alle købes i museumsbutikken. Plakat: 50 x 70 cm: 125 kr. Postkort: store (A5): 20 kr.

Få rabat med dit årskort

Et årskort til Designmuseum Danmark giver 10 % rabat på alle køb i museumsbutikken på alle varer, der ikke i forvejen er nedsat. Køb dit årskort i vores billetsalg på museet. Årskort: Et års designoplevelser