Besøg os

Museums­butikken

Kontakt
Tirsdag-søndag: kl. 10.00 – 18.00
Onsdag: kl. 10.00 – 21.00
Gratis adgang

Butik: +45 33 18 56 76
shop@designmuseum.dk

I museets åbningstid er der altid gratis adgang til butikken, som ligger mellem Klint Café og udstillingerne. Udvalget i butikken håndplukkes, så du finder et unikt sammensat sortiment med fokus på godt dansk og skandinavisk design. Varerne relaterer sig så vidt muligt til vores udstillinger eller forholder sig til dansk designhistorie.

To nye udgivelser om dansk keramik og europæisk fajance

To nye udgivelser sætter fokus på museets samlinger: “Dansk Værkstedskeramik 1950-2010” og “Fajancer fra Holland, Frankrig og Tyskland 1600-1800”. De to udgivelser viser vej til dele af museets fantastiske samlinger, der nu for første gang vises i samlede overblik.

Intropris: 299 kr. (normalpris 349 kr.)

Playful - Ny grafisk linje

Tag museets farver med hjem. Med Designmuseum Danmarks nye visuelle profil introducerer vi en helt ny grafisk serie i bl.a. postkort, plakater og notesbøger. Køb serien i butikken.

3-pak af notesbøger: Intropris: 89 kr.

Køb bestikket fra restaurant 108

Restaurant 108 og Table Noir har sammen udviklet en bestikserie til den anmelderroste restaurant på Strandgade 108 i København. Serien kan nu kan købes i Designmuseum Danmarks butik som et af de eneste steder i Danmark. Bestikket vil snart indgå i museets permanente udstilling Dansk Design Nu

To sæt: 1699,00 kr. 

From our Archives

Til butikken producerer vi løbende postkort og andet merchandise med motiver fundet i vores omfattende arkiv på museet. Her ses en postkortserie med designikoner – alle kortene kan købes i museumsbutikken.

Små: 10 kr.
Store: 20 kr.

Finn Juhl på plakaten

Vi har genoptrykt et udvalg af Finn Juhls akvareller som plakater og postkort. De kan alle købes i museumsbutikken.

Plakat: 50 x 70 cm: 125 kr.
Postkort: store (A5): 20 kr.

Få rabat med dit årskort

Et årskort til Designmuseum Danmark giver 10 % rabat på alle køb i museumsbutikken på alle varer, der ikke i forvejen er nedsat. Køb dit årskort i vores billetsalg på museet.

Årskort: Et års designoplevelser

Aktuel udstillingsplakat

Hovedplakaten til vores stoleudstilling The Danish Chair er tegnet af grafisk designer Rasmus Koch. Den måler 70×100 cm og kan købes i museumsbutikken.

Plakat: 100 kr.

Curator’s choice

Løbende får vi personer med tilknytning til museet til at udpege deres yndlingsting fra museumsbutikken. Her er det butiksleder, Ann-Christine, der fortæller om, hvad hun senest har købt i museumsbutikken, og hvad der bliver hendes næste køb.

Seneste køb: Et lille drejet keramik saltkar fra Kirsten Winther Johannsen til min nye lejlighed, 230 kr.

Næste køb: Cap fra danske Le Amonie, 550 kr.

Jeg går og venter på, at vi får nye flotte farver hjem i lækre kvaliteter fra Kvadrat.

Bølgen på pose og plakat

Den populære plakat til udstillingen: ”Learning from Japan” og muleposen, der også knytter sig til udstillingen, fås i museumsbutikken.

Plakat 80 kr.
Mulepose: 69 kr.