Besøg os

Klint
Café

Kontakt
Café og lokaleleje:
Klint – Designmuseets Café
+45 22 52 22 86
klintcafe@designmuseum.dk

Køkkenet lukker ca. 30 min. før museet. I sommerperioden lukker museumshaven og udeserveringen i Grønnegården kl. 17.00 pga. teater i haven.
Se museets åbningstider

I Designmuseets café Klint mødes godt design og madoplevelser til den lette og store sult. Med god udsigt til vores museumshave serverer vi mad af rene råvarer og af ren begejstring. Smørrebrød, lune retter, vin, friskristet kaffe eller en økologisk vand. Hver onsdag holder vi aftenåbent og serverer en treretters menu for hele familien. Vi byder publikum, selskaber, familier og den uformelle businessfrokost velkommen. Fri entré. Vi ligger lige inden for hoveddøren.

Menu

Vi er vokset op med det store traditionelle danske frokostbord, som vi elsker højt, og det er vores helt store inspirationskilde. Alle vores retter er baseret på gode, danske og sæsonaktuelle råvarer. Med et lille nynordisk twist. Vi skifter menuen løbende, fordi vi ikke kan lade være med at prøve nyt og forbedre os.

Se vores aktuelle menu

Lej lokaler: Selskaber og konference

Designmuseum Danmark tilbyder en eksklusiv ramme for arrangementer som møder, gallamiddage, konferencer, receptioner, lanceringer og events. Med vores fredede bygninger som historisk ramme, tilbyder vi unikke mad- og designoplevelser. Arrangementet kan både foregå i caféens smukke lokale og i museets historiske Festsal. Vi sammensætter et program for dig. Kontakt os for at høre nærmere om priser og muligheder.

Eksempler på pakker til selskaber, møder og konferencer

Onsdagslounge

Tilbagelænet onsdag aften i caféen med 3 retter: Hver onsdag har vi længe åbent med menu for store og små. Menuen skifter fra uge til uge og består af en forret, en hovedret og en dessert samt ost. Designtalks eller musik: På udvalgte onsdage omdanner vi caféen til en stemningsfuld scene, hvor ord og musik kan nydes sammen med aftenmenuen eller blot et glas.

Tilmeld nyhedsbrevet nederst på siden her eller hold øje med kalenderen:

Det sker

Bordreservation

Onsdag aften anbefales bordreservation ved større antal gæster. Der kan kun reserveres bord i forbindelse med spisning.

Kontakt os
+45 22 52 22 86
klintcafe@designmuseum.dk

Bag navnet: Café Klint

Caféens navn Klint refererer til møbelarkitekt og professor Kaare Klint (1888–1954), søn af P.V. Jensen-Klint, arkitekten bag Grundtvigskirken. Kaare Klint er en helt central skikkelse i den danske designhistorie og for museets historie i særdeleshed, da han i starten af 1920’erne, sammen med arkitekten Ivar Bentsen, stod bag en gennemgribende istandsættelse og indretning af museet. Derudover tegnede Klint de smukke udstillingsmontrer, der stadig anvendes på museet og han havde sin møbelskole i museets rammer.

Om museets historie og arkitektur

Tak til

Vi ønsker at takke vores samarbejdspartnere for at have bidraget til at skabe en unik stemning i vores café:

  • Le Klint for at have bidraget til caféens indretning med de klassiske ”Frugtlygte”-pendler, tegnet af Kaare Klint i 1944.
  • Iiattala/Fiskars for at have bidraget med service til caféen – herunder Kaj Francks ikoniske hverdagsstel “Teema”, der blev designet i 1949-52.
  • Fritz Hansen for at bidrage med Arne Jacobsens stol Grand Prix fra 1957 i farvet ask og ben i forkromet stål.

Smiley

Se Fødevarestyrelsens seneste smiley-vurdering af Klint café:

FindSmiley.dk