Skip to content

Besøg os

Format
Design­museum Danmarks café

ÅBNINGSTIDER 

Mandag lukket

Tirsdag – søndag kl. 10 – 18

Torsdag kl. 10 – 20 (køkkenet lukker kl. 19.00)


ONLINE BOOKING 

Ved grupper og selskaber over 20 personer bedes du kontakte caféen på formatevent@designmuseum.dk


KONTAKT

Formatevent@designmuseum.dk

+ 45 40 99 88 10

 

Se menuen her

 

FORMAT er Designmuseum Danmarks café i museets nyrenoverede cafeområde med direkte adgang til den grønne museumshave. Nyd din frokost, kaffe eller et selskab i museets historiske og autentiske rammer.

Cafe FORMAT er et nyt koncept for Designmuseum Danmarks café. Cafeen beskriver sin tilgang sådan: ”Dyrevelfærd, sundhed, økologi og støtte til lokale råvarer er vigtige emner for os og vores køkken. Vi viser omtanke for naturen ved at have særlige samarbejder med lokale producenter, hvor vi følger sæsonens naturlige vegetation, som vi i køkkenet forener med gastronomisk æstetik.

Vores værdier er ærlighed, enkelthed og godt håndværk, og det er altid udgangspunktet for vores produkt. Vi tager udgangspunkt i det klassiske håndværk og de klassiske traditioner. Det skaber en enkelhed i oplevelsen og et fokus på friskheden i produktet”.

Torsdagsmiddag
Velkommen til en forrygende aften i Café Format. Med udgangspunkt i håndværk og gode råvarer, hylder chefkok Brian de rene smage og skaber en à la carte menu, som altid er overraskende, enkel og først og fremmest uhyre velsmagende. Køkkenet lukker kl. 19.

Det er altid gratis at besøge caféen – også uden billet til museet.

Rabatter og særlige tilbud for årskortholdere

Med et årskort får du altid 10% rabat på mad og drikkevarer i museumscaféen samt et særlig medlemstilbud på et stykke skærekage eller canalé og en kop filterkaffe/te.