Besøg os

Klint
Café

Kontakt
Café og lokaleleje: Klint – Designmuseets Café
+45 22 52 22 86
klintcafe@designmuseum.dk

Om Køkkenet
Køkkenet lukker 16.30. I sommerperioden lukker museumshaven og udeserveringen i Grønnegården kl. 17.00 pga. teater i haven.

Se museets åbningstider

I Designmuseets café Klint mødes godt design og madoplevelser til den lette og store sult. Med god udsigt til vores museumshave serverer vi mad af rene råvarer og af ren begejstring. Smørrebrød, lune retter, vin, friskristet kaffe eller en økologisk vand. Hver onsdag holder vi aftenåbent og serverer en treretters menu for hele familien. Vi byder publikum, selskaber, familier og den uformelle businessfrokost velkommen. Fri entré. Vi ligger lige inden for hoveddøren.

Menu

Vi er vokset op med det store traditionelle danske frokostbord, som vi elsker meget højt, og det er vores helt store inspirationskilde. Alle vores retter er baseret på gode, sæsonaktuelle råvarer – tilsat vores eget kreative twist. Vi skifter menu løbende, fordi vi simpelthen ikke kan lade være med at prøve nye ting.

Prisliste: Se vores aktuelle menu

Lej lokaler: Selskaber og konference

Designmuseum Danmark tilbyder en eksklusiv ramme for arrangementer som møder, gallamiddage, konferencer, receptioner, lanceringer og events. Med vores fredede bygninger som historisk ramme, tilbyder vi unikke mad- og designoplevelser. Arrangementet kan både foregå i caféens smukke lokale og i museets historiske festsal. Vi tilrettelægger arrangementet, så det bliver, som I gerne vil have det. Kontakt os for at høre nærmere om priser og muligheder.

Læs om lokaleleje

Kontakt os for mere information: +45 2252 2286 & klintcafe@designmuseum.dk

ONSDAGSMIDDAG

Onsdag aften tilbyder caféen tre retter for 250 kroner.

Hver onsdag er der længe åbent på museet, og i den anledning byder Klint på byens hyggeligste tre-retters. Vores dygtige kokke kreerer hver uge en ny menu ud fra årstidens råvarer, med spændende teknikker og med den inspiration de møder på deres vej. Menuen består af en forret, en hovedret og en dessert eller ost. Hver uge vælger vi en spændende vin, der passer til menuen, som altid kan købes på glas eller flaske.

Designtalks og musik: På udvalgte onsdage omdanner vi caféen til en stemningsfuld scene, hvor ord og musik kan nydes sammen med aftenmenuen eller blot et glas.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Eller via kalenderen: Det Sker

Bordreservation

Vi har ofte travlt i caféen og anbefaler altid at bestille bord på forhånd. Har I ikke reserveret, gør vi selvfølgelig, hvad vi kan for at finde plads til jer. Onsdag aften anbefales bordreservation ved større antal gæster. Der kan kun reserveres bord i forbindelse med spisning.

Book
+45 22 52 22 86
klintcafe@designmuseum.dk

Bag navnet: Café Klint

Caféens navn Klint refererer til møbelarkitekt og professor Kaare Klint (1888–1954), søn af P.V. Jensen-Klint, arkitekten bag Grundtvigskirken. Kaare Klint er en helt central skikkelse i den danske designhistorie og for museets historie i særdeleshed, da han i starten af 1920’erne, sammen med arkitekten Ivar Bentsen, stod bag en gennemgribende istandsættelse og indretning af museet. Derudover tegnede Klint de smukke udstillingsmontrer, der stadig anvendes på museet og han havde sin møbelskole i museets rammer.

Om museets historie og arkitektur

Tak til

Vi ønsker at takke vores samarbejdspartnere for at have bidraget til at skabe en unik stemning i vores café:

  • Le Klint for at have bidraget til caféens indretning med de klassiske ”Frugtlygte”-pendler, tegnet af Kaare Klint i 1944.
  • Iiattala/Fiskars for at have bidraget med service til caféen – herunder Kaj Francks ikoniske hverdagsstel “Teema”, der blev designet i 1949-52.
  • Fritz Hansen for at bidrage med Arne Jacobsens stol Grand Prix fra 1957 i farvet ask og ben i forkromet stål.

Smiley

Se Fødevarestyrelsens seneste smiley-vurdering af Klint café: FindSmiley.dk