Besøg os

Format
Designmuseum Danmarks café

ÅBNINGSTIDER 

Mandag lukket

Tirsdag – søndag  10 – 18

I december holder cafeen åbent kl. 10 – 22 hver torsdag (køkkenet lukker kl. 21.00)


ONLINE BOOKING 

 

Grupper og selskaber over 20 personer: formatevent@designmuseum.dk


KONTAKT

Format@designmuseum.dk

Selskaber: Formatevent@designmuseum.dk

+ 45 40 99 88 10

 

FORMAT er Designmuseum Danmarks café i museets nyrenoverede cafeområde med direkte adgang til den grønne museumshave. Nyd din frokost, kaffe eller et selskab i museets historiske og autentiske rammer.

Cafe FORMAT er et nyt koncept for Designmuseum Danmarks café. Cafeen beskriver sin tilgang sådan: ”Dyrevelfærd, sundhed, økologi og støtte til lokale råvarer er vigtige emner for os og vores køkken. Vi viser omtanke for naturen ved at have særlige samarbejder med lokale producenter, hvor vi følger sæsonens naturlige vegetation, som vi i køkkenet forener med gastronomisk æstetik.

Vores værdier er ærlighed, enkelthed og godt håndværk, og det er altid udgangspunktet for vores produkt. Vi tager udgangspunkt i det klassiske håndværk og de klassiske traditioner. Vi hylder de rene smage. Det skaber en enkelhed i oplevelsen og et fokus på friskheden i produktet”.

Torsdagsmiddag
Velkommen til en forrygende aften i Café Format. Nyd en lækker tre-retters menu – eller bestil à la carte – i museets historiske og autentiske rammer. Med udgangspunkt i det klassiske håndværk og traditioner, hylder chefkok Brian de rene smage og skaber en menu som altid er overraskende, enkel og først og fremmest uhyre velsmagende. Køkkenet lukker kl. 21.

Det er altid gratis at besøge caféen – også uden billet til museet.

Se menuen her