Skip to content

Besøg os

Handels-
betingelser

Kontakt vores økonomienhed
Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du kontakte Designmuseets økonomienhed:

+45 33 18 56 85
regnskab@designmuseum.dk

Vi har samlet alt det med småt. Læs om gebyr på kreditkort, handelsbetingelser ved “Støt museet” og ved køb af omvisninger og undervisningsforløb. Handels- og leveringsbetingelser ved:

Undervisning

Handels- og leveringsbetingelser i forbindelse med booking og køb af et undervisningsforløb.

Priser
Alle priser er i danske kroner og indeholder ikke moms, da undervisningen er momsfritaget.

Betaling
Betaling kan foretages med Dankort, VISA/Dankort, VISA Elektron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express. Kreditkorttransaktioner sker på en separat sikret server med fuld kryptering af alle kreditkortoplysninger.

Ordrebekræftelse
I forbindelse med onlinebooking af et undervisningsforløb vil du modtage ordrebekræftelse via e-mail. Først når du har modtaget din ordrebekræftelse, kan du se undervisningsforløbet som endeligt booket.

Aflysninger
Hvis du afbestiller undervisningsforløbet senest 7 dage, inden det skulle have fundet sted, er det omkostningsfrit. Hvis du først afbestiller senere, opkræver vi den fulde pris for forløbet.
Hvis vi aflyser: Vi forbeholder os retten til at aflyse ved sygdom. Vi kontakter de berørte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. Indbetalt beløb vil blive refunderet.

Ændringer
Vi tager forbehold for fejlagtigt angivne priser, trykfejl og udgåede undervisningsforløbet. Ret til ændringer forbeholdes.

Ansvar
Det er lærerens ansvar, at klassen er klar til undervisningsforløbets starttidspunkt. Hvis klassen ankommer senere end starttidspunktet, forbeholder museet sig retten til at fastholde det planlagte sluttidspunkt for undervisningsforløbet.

Persondatasikkerhed
Registrerede oplysninger opbevares efter Persondataloven. Navn, adresse og e-mail opbevares sammen med information om, hvilket produkt du har købt, i 5 år. Tredjepartsoplysninger videregives eller sælges IKKE til tredjepart.
Dataansvarlig: Designmuseum Danmark, Bredgade 68, 1260 København K, CVR 55798516. Indsigt og indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

"Støt museet"

Efter du har godkendt dine kontaktinformationer, bliver du viderestillet til vores betalingsmodul. Ved at indtaste kortoplysninger og godkende betalingen, accepterer du, at det indtastede beløb trækkes på din konto. Beløbet trækkes kun én gang.
Der er ingen returret på din donation.

Sikkerhed
Betalingen foregår over en SSL-krypteret sikker server. Denne E-betaling er godkendt af Nets. Servicen leveres af ePay.dk.

Persondata
Din donation er fradragsberettiget. Hvis du oplyser dit CPR-nummer ovenfor, sørger vi for at indberette din donation til skat. Derfor beder vi dig som del af indbetalingen om dit samtykke: “Når jeg oplyser mit CPR-nummer og oplysninger til Designmuseum Danmark, giver jeg samtidig samtykke til, at dette viderebringes til skattemyndighederne, således at jeg kan modtage skattefradrag for min pengegave efter Ligningslovens § 8A. Jeg er bekendt med, at jeg altid kan trække dette samtykke tilbage ved at skrive til regnskab@designmuseum.dk

Tak for din støtte!