Besøg os

Handels-
betingelser

Kontakt vores økonomienhed
Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du kontakte Designmuseets økonomienhed:
Poul-Erik Mortensen
Regnskabschef
+45 33 18 56 85
pem@designmuseum.dk

Vi har samlet alt det med småt. Læs om gebyr på internationale kreditkort, handelsbetingelser ved “Støt museet” og ved køb af omvisninger og undervisningsforløb. Handels- og leveringsbetingelser ved:

"Støt museet"

Efter du har godkendt dine kontaktinformationer, bliver du viderestillet til vores betalingsmodul. Ved at indtaste kortoplysninger og godkende betalingen, accepterer du, at det indtastede beløb trækkes på din konto. Beløbet trækkes kun én gang.
Der er ingen returret på din donation.

Sikkerhed
Betalingen foregår over en SSL-krypteret sikker server. Denne E-betaling er godkendt af Nets. Servicen leveres af ePay.dk.

Booking af undervisning og omvisning

Handels- og leveringsbetingelser i forbindelse med booking af undervisning og omvisning.

 1. Priser

  Alle priser er i danske kroner og indeholder ikke moms, da undervisningen er momsfritaget.
 2. Betaling

  Via Dankort, VisaDankort og e-Dankort. Ved bestilling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre. Det er gratis at benytte betalingskort – vi betaler alle gebyrer. Alle oplysninger er krypteret mellem kunde og Designmuseum Danmark.
 3. Ordrebekræftelse
  I forbindelse med booking af undervisning og omvisninger, modtager du straks en ordrebekræftelse via e-mail.
 4. Aflysninger / Ændringer
  Ved for få tilmeldinger forbeholder vi os retten til ikke at oprette holdet. Indbetalt tilmeldingsgebyr vil blive refunderet.
  Hvis vi aflyser:
Vi forbeholder os retten til at aflyse ved sygdom. Vi kontakter de berørte pr. telefon eller e-mail ved ændringer.
  Reglerne om 14 dages fortrydelsesret gælder ikke for køb af undervisning, jfr. Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2.
  Vi tager forbehold for fejlagtigt angivne priser og trykfejl. Ret til ændringer forbeholdes.
 5. Ansvar
  Det er forældrenes ansvar at barnet ankommer til undervisningen. Designskolen for børn og unge fører ikke protokol ved ankomst til undervisningen.
  Undervisningen vil enkelte gange foregå andre steder end på museet, f.eks på en designers arbejdsplads. Børnene vil derfor enkelte gange skulle møde og evt. hentes et andet sted end på museet. Dette vil blive meldt ud i god tid.
 6. Persondata sikkerhed

  Registrerede oplysninger opbevares.Navn, adresse og e-mail opbevares sammen med information om, hvilket produkt du har købt, i 5 år. Dette gør vi for at yde dig den bedst mulige service, og for at vi løbende kan udvikle vores tilbud.Tredjepart
oplysninger videregives eller sælges IKKE til tredjepart.
  Dataansvarlig
 Designmuseum Danmark, Bredgade 68, 1260 København K, CVR 55798516.Indsigt og indsigelser, jf. persondatabehandlingslovenSom registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Gebyr på internationale kreditkort

Ved køb i entré, butik og café på museet opkræves alene gebyr på dansk og udenlandsk udstedte internationale kreditkort (fx Eurocard, MasterCard, Amex og Diners Club). Beløbet svarer det beløb, som indløseren af korttjenesten opkræver. 

Læs mere om gebyrer ved fysisk handel:

Konkurrence- og forbrugerstyrelsen