Deltag og støt

Årskort Oplev design 365

Det får du
Årskortet giver dig:

Fri entré – & spring billetkøen over
10 % rabat i butikken
10 % rabat i café & kaffebar
Rabatter på guidede ture
Arrangementer eksklusivt for årskortholdere.

Opgrader din dagsbillet
Du kan opgradere din dagsbillet til et årskort på dagen for dit besøg. Du betaler kun prisforskellen. Du kan få refunderet én billet pr. årskort.

 

Mens Designmuseum Danmark er lukket ned, pauser vi alle årskort. Er du allerede årskortholder har du din nuværende restperiode til gode i 2022, hvor vi genåbner.

Køber du et nyt årskort eller giver du det i gave, så gælder det fra 2022, hvor vi åbner igen. Du får dit nye kort, når du besøger os første gang efter genåbningen.

Om årskortet
Med vores årskort får du adgang til et helt år af designoplevelser. Du bliver del af vores store designnetværk med håndplukkede tilbud og specialdesignede oplevelser. Bliv inspireret gennem design – smagt til med gode butikstilbud og rabatter i cafeen. Køb det online eller i vores frontdesk og butik.

Vi glæder os til at se dig!

Årskort 1 og 1 + 1

Årskort 1 person: Årskortet for dig, der gerne vil have en nem og fri entré og rabat hele året: kr. 290.

Årskort 1 + 1: Vær to om besøget: Fri entré og rabat for dig + en ledsager hele året: kr. 390.

 

Årskort i gave

Design og gode oplevelser skal deles – og derfor kan du naturligvis også give årskortet som gave. Du køber gavekortet online – skriver modtageren på som ejer og dig på som køber. Du modtager derefter et gavekort på e-mail, som du kan give/sende til modtageren.

 

Årskort til virksomheder

Alle kan få glæde af vores årskort. Nogle giver et årskort til alle medarbejdere, julegaver eller konkurrencer. Og vi ser flere og flere, der med kortet inviterer forretningsforbindelser med ind til en god middag eller en festlig åbning.