Deltag og støt

Årskort Oplev design 365

Det får du
Årskortet giver dig:

Fri adgang hele året
10 % rabat i butikken
10 % rabat i caféen

Opgrader din dagsbillet
Du kan opgradere din dagsbillet til et årskort på dagen for dit besøg. Du betaler kun prisforskellen. Du kan få refunderet én billet pr. årskort.

Med vores årskort får du fri adgang til et helt års design- og kulturoplevelser samt rabatter. Få 10 % rabat i vores designbutik og café. Kom med i vores designfællesskab uden at binde dig med mere end et kort.

Vi åbner nye udstillinger flere gange om året og tilbyder faste samlinger, aftenåbent, butik, café og gratisomvisninger. Du kan få ny viden via events som designtalks, åbne workshops, akutdebatter og meget mere. Med årskortet holder vi dig ajour med vores tilbud. Køb det i vores information og butik. Kom så ofte du vil.

Årskort 1 og 1 + 1

Årskort 1 person: Årskortet for dig, der gerne vil have en nem og fri entré og rabat hele året: kr. 290.

Årskort 1 + 1: Vær to om besøget: Fri entré og rabat for dig + en ledsager hele året: kr. 390.

Årskort i gave

Design og gode oplevelser skal deles – og derfor kan du naturligvis også give årskortet som gave. Vi aktiverer kortet ved det første besøg og glæder os til at byde velkommen hele året rundt.

Besøg vores museumsbutik

Årskort til virksomheder

Alle kan få glæde af vores årskort. Nogle giver et årskort til alle medarbejdere, julegaver eller konkurrencer. Og vi ser flere og flere, der med kortet inviterer forretningsforbindelser med ind til en god middag eller en festlig åbning.