Bibliotek

Søg i bibliotekets samlinger

Åbningstider
Midlertidigt lukket frem til 2022. Lån er muligt via bibliotek.dk

Kontakt biblioteket
+45 40998803
bib@designmuseum.dk

Følg os på Facebook

Søg i Biblioteket

Vi stiller vores samlinger og ressourcer til rådighed for alle, der vil blive klogere på design, kunstindustri og kunsthåndværk. Søg i vores baser med bøger, tidsskrifter og håndgribelige materialer – og læs mere længere nede på siden om vores unikke samlinger. Du kan også se vores seneste boganskaffelser her.

Søg i biblioteket

Bogsamlingen rummer danske og internationale bøger, tidsskrifter og andet trykt materiale, såsom varekataloger, brochurer, udstillings- og auktionskataloger, fotos, tapet- og tekstilprøvebøger.

Søg i Biblioteket

Tidsskrifter

Vi har over 1000 forskellige tidsskrifter. De ældste fra midten af 1700-tallet. Om bl.a. mode, tekstiler, grafik, keramik, glas og møbler. Se oversigt over de ca. 70 tidsskrifter, som vi har i abonnement lige nu:

Tidsskrifter i abonnement (PDF)

Det nyeste nummer af mange af tidsskrifterne er opstillet på læsesalen. Øvrige henter vi frem fra magasin. Du kan bestille fotokopier eller selv affotografere.

Brug biblioteket

Når museet er åbent igen, er biblioteket en åben læsesal for alle. Vi har 24 læsepladser og trådløst wifi. Studér og fordyb dig i hjertet af Designmuseet. Tæt på vores samlinger, udstillinger, café og museets dejlige have.

Du kan også søge i museets andre baser:

Arkiv for Dansk Design

Arkivet rummer tegninger, tegningsarkiver og andet grafisk materiale fra danske kunstnere, kunsthåndværkere og designere til de ovenfor nævnte områder.

Besøg Arkiv for Dansk Design | Eller:

Søg i Arkiv for Dansk Design

Furnitureindex

Furnitureindex indeholder møbler designet af danske arkitekter og designere fra det 20. og 21. århundrede. Søg i over 15.000 møbler og interiører i basen og find korte biografier af designere. Basen bliver løbende opdateret.

Besøg Furnitureindex | Eller:
Søg i Furnitureindex

Plakatsamlingen

Samlingen dokumenterer den kommercielle, den kulturelle og den politiske udvikling i plakatens historie både i Danmark og globalt, lige fra plakatens boom i 1800-tallet og til i dag.

Besøg Plakatsamlingen | Eller:

Søg i Plakatsamlingen