Kommende Særudstilling

Night Fever

Museet skruer op for volumen med et brag af en udstilling. Night Fever er en totaloplevelse, der appellerer til alle sanser med musik, mode, design og en god dosis nostalgi. Der er noget at hente for unge, som ældre. Uanset om du slog dine folder på den legendariske New York’er-natklub, Studio 54, eller vrikkede til rytmerne af Roxy Music, hiphop, britpop eller house vil glæden ved musikken ramme dig i udstillingen Night Fever.

Udstillingen vises fra den 25.01 – 27.09.2020 i Designmuseum Danmark, Bredgade 68, 1260 København K. Den er skabt af Vitra Design Museum og ADAM – Brussels Design Museum.

”Time stops here and space takes over.”
Andy Warhol om Studio 54

En totaloplevelse
John Travolta og Saturday Night Fever står i dag som en pop-kulturel klassiker, der bringer både minder og smil frem hos de fleste, men i hvert årti har nattelivet sit særegne udtryk – og der er for alvor gang i formgivningen fra 1960 frem til i dag, hvor blinkende fyldte dansegulve erstattes med popup-events.

Night Fever er en totaloplevelse, der appellerer til sanserne gennem musik, mode, design. Udstillingen viser hvordan natklubben har været kreativ motor for 60 års musik- og designkultur og den indeholder en bred vifte af forskellige elementer, alt fra møbler, grafisk design, arkitektoniske modeller, kunst, film, fotografering og mode. Som besøgende føres man gennem en fascinerende verden, der giver en betydelig kontrast til hverdagens regler og rutiner.