Presse

Velkommen
til presse-
rummet

Kontakt kommunikationsteamet
Mille Maria Steffen-Nielsen Smith
Kommunikationschef
+45 93 83 84 15
mms@designmuseum.dk

Lea Bolvig
Presseansvarlig
+45 30 45 67 18
lbo@designmuseum.dk

Download pressebilleder

Er du journalist eller medie og ønsker at omtale museets udstillinger eller aktiviteter, er du velkommen til at hente pressefotos og tekster til fri afbenyttelse. Husk at kreditere fotografer, som du finder henvisning til i vores fotoarkiv. Alle andre henvendelser vedrørende brug af billeder rettes venligst til vores kommunikationsteam.

Journalister med gyldigt presse-id har gratis adgang til museet. Affotografering i museet er tilladt, men kræver særlig tilladelse ved brug af stativ og større kameraer. Anvender du andre billeder eller tekst fra vores website, bedes du henvise til Designmuseum Danmark som kilde. Og er du i tvivl om billederettigheder eller andet kan du altid tage kontakt til en fra kommunikationsteamet. Alle henvendelser angående brug af fotos og tekst til bogudgivelser eller andre kommercielle anvendelser bedes rettes til kommunikationsteamet.

Fotos og tekster her på sitet
Vi samarbejder løbende med mange aktører, virksomheder og designere. Og vi bestræber os altid på at kreditere kilder og ophavsretshavere. Skulle det ske, at vi for enkelte tekster, illustrationer og fotos ikke har kunne finde den retmæssige copyrightindehaver, og såfremt vi på denne måde har krænket ophavsretten, er det sket ufrivilligt og utilsigtet.
Find pressemeddelser Her