Deltag og støt

Fonde Samarbejde i centrum

Kontakt
Vil du vide mere om sponsormuligheder?

Kristian Rise
Udviklingschef
+45 22 32 63 31
kri@designmuseum.dk

Designmuseum Danmark er i dag anerkendt som hele Danmarks designhukommelse, og dét skyldes i høj grad løbende støtte fra fonde, visionære virksomheder og private givere. Vi takker alle, der støtter os, så vi fortsat kan skabe et levende videncenter, samling og læringsmiljø for design målrettet et stort og stigende publikum.

Vi ser fonde som nære samarbejdspartnere, hvor skræddersyede forløb skaber værdi for begge parter. Fonde er med til at sikre, at vi fortsat kan leve op til vores vision. Og vores mål er, at alle til gengæld oplever et engageret samarbejde og får muligheden for at blive en synlig del af vores levende hus og platforme.

110.000 nye tegl sikrer museets tag

A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal

Omfattende restaurering af Designmuseum Danmarks historiske tag sikrer museets samling og understreger bygningens fornemme arkitektur. “Hvis ikke man har et tag, har man ikke et museum”, så enkel var udfordringen for museet i årene op til det omfattende tagrestaurering, som blev muliggjort af A.P. Møller og hustru Chastine Mc. Kinney Møllers fond til almene formål. Hele taget på den ikoniske 1700-tals bygnings fire fløje var stærkt nødlidende, og med den store håndsrækning blev 7.000 m2 tag totalt omlagt med 110.000 nye håndglaserede vingetegl.

Designværksted til læring i øjenhøjde

Villum Fonden

Villum Fonden gjorde det i 2012 muligt at opføre Designværkstedet til museets designskole. Huset står frem med sin særegne zink-arkitektur og byder inden for i et anmelderrost og rart hus til læring. Huset er rammen om Designmuseets undervisning, familieworkshops, udlejning samt en lang række andre aktiviteter.

Sikring og udvikling af rammerne

C.L. Davids Fond og Samling

Fonden har i et langt forhold stået bag Designmuseet og støttet mange af vores projekter. Fra istandsættelsen af bygningsmæssige forhold til indførelse af digital chip i Designmuseets Bibliotek. I nyere tid har fonden generøst støttet omfattende sikringsprojekter, der højner museets bygnings- og sikringsmæssige rammer.

The Danish Chair

Augustinus Fonden

Fonden var i 2016 hovedsponsor til udstillingen The Danish Chair – An International Affair. Udstillingen viser et wunderkammer af stole og fortæller historien om, hvordan dansk design blev et internationalt brand.

Udstillingen var ikke realiseret uden fondens generøse bidrag. Læs mere om udstillingen