Skip to content

støt

Samarbejder sponsorer & partnerskaber

Kontakt
Vil du vide mere om samarbejdsmuligheder?

Kristian Rise
Udviklingschef
+45 22 32 63 31
kri@designmuseum.dk

 

Takket være aktive samarbejder med virksomheder, organisationer og glade givere kan vi fortsat udstille og indsamle design i verdensklasse – og levere nationalt anerkendt undervisning til nye generationer. Vi byder med glæde nye virksomheder og organisationer med som samarbejdspartnere. En tilknytning kan gå fra et partnerskab, der varer i flere år – til en enkeltstående event, en udstilling eller et undervisningsprogram. Vi vil gerne gøre det til et kvalitetsstempel at være ”Associated with Designmuseum Danmark”.

Der er mange måder at samarbejde med os på. Se nogle af eksemplerne her:

Sponsorer til genstart af Designmuseets velekomstzoner 2022

Tak til:

Brdr. Krüger
Carl Hansen
Dinesen
Egetæpper
FDB Møbler
Fredericia Furniture
House of Finn Juhl
Garde Hvalsøe
Karakter
Kvadrat
Le Klint
Louis Poulsen
Magnus Olesen
Montana
PP Møbler
Stellar Works
Sørensen Læder
Vitra
Vola
&Tradition

MAIN CORPORATE SPONSOR 2022

Fritz Hansen

Visioner for bæredygtighed

Design X Change

I 2017 lancerede museet første gang Design X Change – en årlig mini-bæredygtighedsfestival. Museets grønne have samler designere, kunsthåndværkere, tænkere, virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der deler viden og passion for en bæredygtig fremtid.

Design X Change er udviklet i samarbejde med en række aktører og samler feltet af små og store aktører, der arbejder med bæredygtighed, genanvendelse og et grønt mindset, der under Design X Change formidles gennem kreative workshops, talks og events – og boder, hvor børn, unge og voksne kan teste og afprøve grønne løsninger. Og prøve kræfter med at bygge eget design af bæredygtige materialer i workshops. Design X Change blev 1. år til i samarbejde med Københavns Kommune, Danske Kunsthåndværkere & Designere og Design denmark. Se 2019-programmet

Designfeltet samles om branding af Danmark

Danish Design Festival

I en alliance med Dansk Design Center, Design denmark, northmodern, Danske Kunsthåndværkere & Designere og Kolding Kommune har Designmuseum Danmark dannet en åben alliance for at demonstrere og hylde mangfoldigheden i dansk kunsthåndværk og design. Sammen står partnerne bag en fælles event- og arrangementsplatform: Danish Design Festival, som i 2017 lanceres som et pilotprojekt til branding af dansk design og Danmark: www.ddfestival.dk

Fremtidens ultimative og luksuriøse transportmiddel

BMW og Alfredo Häberli

Et samarbejde med BMW og designer Alfredo Häberli muliggjorde i 2016 udstillingen og installationen: “Spheres – Perspectives in Precision & Poetry for BMW”. Udstillingen viste et kunstnerisk og radikalt scenarie for, hvordan transportmidlet kommer til at se ud i fremtiden.