Skip to content

For lærere og pædagoger

Inspiration
til din undervisning

Her finder du øvelser, videoer, podcast og meget andet som du frit kan bruge i din designundervisning, som inspiration eller som forberedelse til dit besøg på museet med din klasse og gruppe.

Designprocessen

Model over Designprocessen er udviklet af Undervisningsafdelingen på museet og bruges som et aktivt redskab i museets undervisningspraksis. Modellen kan købes med hjem som plakat til undervisningslokalet som inspiration og redskab hele året.

Find plakaten med designprocessen her – eller find den i museumsbutikken.

Design på 2 minutter

Lær mere om design i vores videoserie Design på 2 minutter.

Se med her

Design guide til børn

I vores design guide til børn finder du sjove og kreative øvelser som I kan lave i forbindelse med jeres besøg på museet eller hjemme på skolen.

Download Design guiden her (PDF)

 

 

Podcast

Lyt til vores podcastserie i tre afsnit. Her kan du møde vores guide, eksperter og museets direktør Anne-Louise Sommer.

Lyt her

 

Biblioteket

Designmuseets bibliotek er Nordens største inden for design og kunsthåndværk. Det er offentligt og åbent (gratis) for alle og er museumsbibliotek, forskningsbibliotek samt hovedfagbibliotek i det danske biblioteksvæsen. Find tips, inspiration og små artikler fra bibliotekets samling her.

Læs mere om biblioteket her

Design Fortællinger

Her kan du læse historier om det design du har derhjemme. Design er nemlig alle steder, og mange af de ting vi omgiver os med gemmer på en spændende fortælling.

Læs alle fortællingerne her