Skip to content

Det sker

DINE & DESIGN: Fælles-
spisning på designmuseet

Hver anden torsdag i januar, februar & marts

Sted
Hvis vejret tillader det, spises der under åben himmel i museumshaven, ellers foregår arrangementet indendørs i Designmuseum Danmarks café FORMAT.

Dato og tidspunkt
Hver anden torsdag i januar, februar og marts kl. 18.00-20.00.

Pris

Voksne: 140 kroner.
Børn: 70 kroner.
Dessert: 40 kroner.

Bemærk: Billetter refunderes ikke. Hvis der er frie pladser, kan du købe billet på dagen i caféen fra kl. 17.

 

To torsdage om måneden bliver Designmuseum Danmarks café og museumshave omdannet til noget så simpelt, og dog efterhånden så sjældent, som et sted, hvor man spiser sammen.

Midt i Frederiksstadens smukkeste åndehul, inviterer vi til fællesspisning med alt, hvad det indebærer: En smagsfuld, plantebaseret middag og muligheden for at falde i snak med den, du sidder ved siden af. Her får danske madklassikere nyt liv i grøn forklædning: Tænk vegetarisk forloren hare, boller i karry eller skipperlabskovs, og maden serveres på store fade til deling.

Du er velkommen, uanset om du kommer med venner, familie eller bare din appetit og et åbent sind. Prisen er 140 kroner for en voksen, mens børn under 10 år spiser med til halv pris. Det er også muligt at tilkøbe dessert.

Fællesspisning i januar

TORSDAG DEN 15. JANUAR

Menu: Vegetarisk selleribøf med pebersauce og ovnkartofler.
Dessert: Citronfromage.

TORSDAG DEN 29. JANUAR 

Menu: Vegetarisk vintergryde med svampe og jordskokker.
Dessert: Gammeldags æblekage.

Fællesspisning i februar

TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 

Menu: Vegetarisk brændende kærlighed med rødbede-råkostsalat.
Dessert: Appelsintærte med marengs.

TORSDAG DEN 26. FEBRUAR 

Menu: Vegetarisk gullasch med røget paprika, jordskokker, svampe.
Dessert: Gammeldags æblekage.

Fællesspisning i marts

TORSDAG DEN 12. MARTS

Menu: Grøntsagsfrikadeller med stuvede ærter og gulerødder.
Dessert: Citronfromage.

TORSDAG DEN 26. MARTS

Menu: Vegetarisk kartoffeltærte med spinat og rygeost.
Dessert: Blødende chokoladekage.