En udstilling om museets ældre samling

WONDER

Udstillingen WONDER viser en perlerække af Designmuseum Danmarks mest fantastiske og finurlige genstande. Udstillingen sætter fokus på, hvordan en ting bliver til en genstand i en samling, enten privat eller på et museum.

Læs mere

Borddækning gennem tiden

Bord, dæk dig!

Ligesom i eventyret om det magiske bord der dækker sig selv, inviterer udstillingen BORD, DÆK DIG! os med ind i en eventyrlig verden. Amorprydede tallerkener, sukkersøde porcelænsfigurer, terriner formet som kålhoveder, drikkebægere i sølv så store som spande. Med kopper, kander, skåle, gryder, gafler og skeer vises syv af museets egne, historiske borde dækket med sølv, glas og porcelæn, som kronologisk viser borddækningens historie fra Renæssancen til Modernismen. 

Læs mere

ET RUM MED SKIFTENDE UDSTILLINGER OM SAMTIDSDESIGN

AKUT #2

AKUT viser hvad der rører sig på designscenen, og viser design, der har mod, ressourcer, power, empati og samfundssind til at udfordre vaner og skabe ambitiøse forandringer.

Læs mere

Oplev museets smukkeste sølvskatte

DANSK SØLV

Dansk sølv spiller en væsentlig rolle i fortællingen om Danish modern. Dyk ned i sølvets smidige og formbare egenskaber, som kan skabe alverdens forskelligartede størrelser, former og udtryk. Oplev dansk sølvs særkende og udviklingen fra skønvirke over Art Deco til organisk modernisme og til vores samtid.

Læs mere

Skab dit eget design i museets procesrum

In the making

IN THE MAKING inviterer publikum til at gå på opdagelse i de designprocesser, der ligger til grund for de ting, som vi omgiver os med til daglig - fortalt igennem et sprudlende udstillingsunivers af materialer, modeller, skitser, prototyper og færdigt design. Selv får du også mulighed for at prøve kræfter som designer, og skabe dit helt eget digitale hverdagsdesign.

Læs mere

Digital Udstilling

Sharing Futures

Velkommen til vores digitale udstilling SHARING FUTURES, hvor du kan opleve tre projekter, skabt af fem afgangsstuderende fra Det Kongelige Akademi for design. De studerende har gennem en periode på seks måneder, i foråret 2021, gennemgået et forløb, faciliteret af Designmuseum Danmark og det strategiske bureau Bespoke.

Læs mere